Naturalissima prirodna kozmetika od petka u srcu Pule

PRILIKOM OTVORENJA SALONA U PULI, BLANKA I NELLA VAS NAGRAĐUJU!
Biti dotjeran, voditi računa o svom psihičkom i fizičkom zdravlju danas nije moda, već preventivno ulaganje u sebe svake pametne žene. Tijelo koje nas nosi, naš je hram i slika zdravlja ili bolesti, a vodimo li računa o njemu na stručan i prirodan način njegujući ga, odužit će nam se zdravljem, dugim i kvalitetnim životom. U moderno i užurbano vrijeme kada se sve više vraćamo prirodnim alternativama u njezi kože, važno je prepoznati biljna i eterična ulja najviše kakvoće, potvrđena pod nadzorom specijalista kontrole kvalitete i ispitivanja lijekova prema farmakopejskim propisima. Takva ulja ali i druge kvalitetne i prirodne sastojke već godinama koristi fitoaromaterapeutkinja Blanka Matković u svojoj brendiranoj prirodnoj kozmetici "Naturalissima " ( obrt za proizvodnju, masažu i trgovinu ).

Nakon što je godinama u ljetnim turističkim mjesecima djelovala u Medulinu , Blanka je, a opet na traženje brojnih klijentica , sa dijelom usluga i svojih izuzetnih proizvoda odlučila doći u srce Pule, u Ciscuttijevu ulicu broj 8. Svoja će vrata ondje i pravo malo carstvo ljepote i zdravlja, Blanka bez puno pompe, otvoriti u petak, 22.siječnja od 9.00 sati. Ondje će ponuditi svoje već nadaleko poznate i nagrađivane proizvode za njegu lica i tijela, u kojima koristi isključivo organska hladno prešana biljna i eterična ulja, bez umjetnih gnojiva, pesticida i herbicida, i bez  tvari životinjskog porijekla. To su ručno rađene  kremice, serumi, pilinzi, gelovi, maske, šamponi, sapunčići…i to sa puno truda, rada, a još vise ljubavi, kako bi nastao proizvod kojim će  koža biti zadovoljna, hidratizirana, nahranjena, mažena i pažena. Blanka naročito ističe izuzetan uspjeh NEXGEN -a pri manikuri i pedikuri , koji je alternativa gelu i akrilu, te dosada najprirodnija metoda njegovanja noktiju. Ne uništava nokat, traje koliko i gel no bez jakoga rašpanja i zračenja UV lampi. Budući da su žene u neprestanoj gužvi i jurnjavi, i da je vremena sve manje, u novom će se prostoru uz prethodnu najavu, moći doći i po usluge čupanja i bojanja obrva, manikure i njege stopala, dnevnog šminkanja. Novitet je i Blankina dekorativna kozmetika, koju će  Naturalissima predstaviti na Sajmu Histria, u Domu hrvatskih branitelja, od 12. do 14. veljače, uoči Valentinova.

No, naša će fitoaromaterapeutkinja Blanka, ovaj predivan prostor  u Ciscuttijevoj 8 u Puli, dijeliti sa još jednom izuzetnom osobom, poslovođom salona i umjetnicom Nellom Radojičić. Nella ( Facebook: nellart pula )  prostor ne samo da je ukusno, stručno i sa puno ljubavi uredila i oslikala, već je u njemu ponudila i djelić svoje bezgranične kreativnosti i bogate mašte; predivno oslikane ukrasne i dekorativne predmete za kućanstvo i ured, poslovne poklone, poklone i dekoracije za vjenčanja, poput umjetničkih slika, vjenčanih buketa, najljepših životnih trenutaka i sakramenata. Nella je i prava čarobnica u oslikavanju i uređenju interijera, s naglaskom na uređenje dječ jih soba . I ne samo da će ih i urediti, već će pružiti stručan savjet, educirati i uputiti u pravom smjeru. Svi se ovi proizvodi kod Blanke i Nelle mogu i naručiti i kupiti, i to u radnom vremenu od; pon - pet 9.00 - 19.00, te subotom od 9.00-14.00 sati.

Prigodom otvorenja u petak, 22.siječnja, od 9.00 sati, Blanka i Nella pozivaju Vas da ih posjetite i podijelite s njima radost početka nove zajedničke poslovne i životne priče. I znate što? Blanka Vas nagrađuje NEXGEN-om a Nella ukrasnom slikom; sve što trebate učiniti kako biste osvojili ove dvije nagrade jest podijeliti objavu na svojem Facebook profilu te tijekom petka pratiti izvlačenje na Facebooku Regional Expressa. Upišite svoje podatke i želite li NEXGEN ili sliku,  te podijelite na svojem profilu ! Po objavi pobjednika, nagrade ćete preuzeti u Ciscuttijevoj 8 u Puli, u prostoru Naturalissime.

Hvala Blanki i Nelli, čestitke od srca te mnoštvo lijepih, zadovoljnih klijentica, punih samopouzdanja i zdravlja!  Sretno i pratit ćemo Vas u poslu! (J. Vitasović / foto: Safet Omerović Basso)

Video vezan uz članak

Facebook komentari