Naturalissima je otvorila vrata u novom ruhu u Dobrilinoj 17 u Puli

PRIRODNA I ORGANSKA KOZMETIKA BLANKE MATKOVIĆ
Naturalissima, kvalitetan brend prirodne i organske kozmetike, promijenila je adresu u Puli!  
Preko puta vatrogasaca u Puli, u Dobrilinoj 17, svoja je vrata klijenticama u novouređenom poslovnom prostoru otvorio Beauty salon Blanke Matković “Naturalissima”. 

Naturalissima je u Dobrilinu preselila iz Ciscuttijeve, u još veći, ljepši i funkcionalniji prostor gdje će svojim klijenticama pružati još kvalitetniju uslugu, a one se zadovoljne, ponovno vraćati u ovaj hram ljepote, mira i opuštanja. Najnovija tehnika izrade noktiju NUGENESIS, klasične aromaterapijske i sportske masaže, anticelulitni tretmani sa ručnom masažom, termo sauna dekom, potom program pasivne gimnastike za razbijanje celulita, podizanje i zatezanje mišića te limfna drenaža, samo su djelić bogate palete stručnih usluga u Naturalissimi.

Tu je još i klasično čišćenje lica u kombinaciji sa vakumom, antiage tretmani lica s UZV i galvanskom strujom, njega stopala, sve vrste depilacija te šminkanje.

Biti dotjeran, voditi računa o svom psihičkom i fizičkom zdravlju danas nije moda, već preventivno ulaganje u sebe svake pametne žene. Tijelo koje nas nosi, naš je hram i slika zdravlja ili bolesti, a vodimo li računa o njemu na stručan i prirodan način njegujući ga, odužit će nam se zdravljem, dugim i kvalitetnim životom. U moderno i užurbano vrijeme kada se sve više vraćamo prirodnim alternativama u njezi kože, važno je prepoznati biljna i eterična ulja najviše kakvoće, potvrđena pod nadzorom specijalista kontrole kvalitete i ispitivanja lijekova prema farmakopejskim propisima. Takva ulja ali i druge kvalitetne i prirodne sastojke već godinama koristi fitoaromaterapeutkinja Blanka Matković u svojoj brendiranoj prirodnoj kozmetici "Naturalissima" (obrt za proizvodnju, masažu i trgovinu)..

Nakon što je godinama u ljetnim turističkim mjesecima djelovala u Medulinu, Blanka je, a opet na traženje brojnih klijentica, sa dijelom usluga i svojih izuzetnih proizvoda odlučila doći u srce Pule. Sada, nakon Ciscuttijeve, u još ljepšem prostoru u Dobrilinoj 17, ovo malo carstvo ljepote i zdravlja, Blanka je, bez puno pompe, otvorila danas, u petak, 9. veljače od 10.00 sati. Tu možete dakle pronaći njezine nadaleko poznate i nagrađivane proizvode za njegu lica i tijela, u kojima koristi isključivo organska hladno prešana biljna i eterična ulja, bez umjetnih gnojiva, pesticida i herbicida, i bez  tvari životinjskog porijekla. To su ručno rađene  kremice, serumi, pilinzi, gelovi, maske, šamponi, sapunčići…i to sa puno truda, rada, a još vise ljubavi, kako bi nastao proizvod kojim će  koža biti zadovoljna, hidratizirana, nahranjena, mažena i pažena.

Blanka naročito ističe izuzetan uspjeh NEXGEN -a pri manikuri i pedikuri, koji je alternativa gelu i akrilu, te dosada najprirodnija metoda njegovanja noktiju. Ne uništava nokat, traje koliko i gel no bez jakoga rašpanja i zračenja UV lampi. Budući da su žene u neprestanoj gužvi i jurnjavi, i da je vremena sve manje, u novom će se prostoru uz prethodnu najavu, moći doći i po usluge čupanja i bojanja obrva, manikure i njege stopala, dnevnog šminkanja.

Sve tretmane lica i tijela isključivo sa  prirodnom i organskom kozmetikom možete dogovoriti pozivom na 098260637 kod Blanke, 0976634357 kod Ane ili Jasmine na 0977287888.

Radno je vrijeme od ponedjeljka do petka od 9.00 do 20.00 sati te subotom od 9.00 do 14.00 sati. 

Čestitamo i puno uspjeha!

(J.Vitasović/ Manuel Angelini)

Facebook komentari