Natjecanje pizza majstora: Vodnjanski Buffalo osvojio prvo mjesto

NATJECANJE SE ODRŽALO NA SAJMU PROMOHOTEL U POREČU
Danas se na Promohotelu održalo prestižno natjecanje pizzaiola "MAINARDI PIZZA CUP 2020", koje već 6 godina zaredom organizira Mainardi Food u okviru svog projekta promocije istinske talijanske pizze. Pizzeria Buffalo može se pohvaliti s dvije medalje - osvojeno 1. i 4. mjesto na prestižnom natjecanju pizzaiola!

Svoja znanja u izradi prave talijanske pizze pokazali su brojni pizza majstori, a pobjedu je odnio 28-godišnji Ivan Stjepanović iz vodnjanske pizzerije Buffalo! Pored zlatne medalje, Buffalo osvaja i 4. mjesto, za koje je zaslužan pizzaiolo Romano Seferović, koji je 2018. godine također proglašen prvakom Hrvatske u izradi pizze!

Njihovo umijeće ocjenjivali su međunarodno priznati gastro stručnjaci, koji nisu krili svoje oduševljenje ukusnim pizzama!

Pobjednička pizza sastojala se od šalše, mozzarelle bocconcini, bresaole, rukole, sira od tartufa, cherry rajčica, trukinje, extra djevičanskog maslinovog ulja Chiavalon i svježeg bosiljka.

O Buffalu smo nedavno pisali povodom svjetskog dana pizze, a ovo je još jedno priznanje i zlatna medalja za vodnjansku pizzeriju! Bravo Buffalo!

(rex)

Facebook komentari