Nastavak investicijskog ciklusa Arena Hospitality Grupe

U 2019. ULOŽENO 250 MILIJUNA KUNA U NJIHOV PORTFELJ IMOVINE
U 2019. godini Arena Hospitality Grupa je uložila preko 250 milijuna kuna u svoj portfelj imovine. To je uključivalo prvu fazu ulaganja u kamp Arena Grand Kažela i prvih 10 smještajnih jedinica apartmanskog naselja Arena Verudela Beach.

U ovoj godini se nastavlja daljnje intenziviranje investicijskog ciklusa AHG-a. Nastavlja se druga faza  investicije u kamp Arena Grand Kažela, koja će ovaj kamp pretvoriti u moderan i visoko kvalitetan kamp kategoriziran s 4 zvjezdice. Uložiti će se oko 50 milijuna kuna, a investicijski radovi uključuju daljnju zamjenu mobilnih kućica i postavljanje dodatnih 45 novih luksuznih Camping Home-ova. Za vlasnike modernih kampera biti će prilagođene luksuzne, prostrane parcele na najboljim “Premium” pozicijama uz more. Radi se o velikim parcelama od preko 150 m2 koje nude kompletnu infrastrukturu na parceli od struje, vode i odvoda.

Također, u sklopu investicijie, renovirati će svi sanitarni čvorovi namjenjenih gostima smještenim na kamping parcelama te time podići konkuretnost među ostalim kampovima. Uz navedeno, kompletno će se renovirati restoran, bar i sportski centar, a sve to uz hortikulturno uređenje javnih površina. Na prostoru cijelog kampa gostima će biti dostupan pristup brzog bežičnog interneta, te usluga IPTV-a (TV kanali putem nove OTT tehnologije) putem smart TV-a u Camping Home-ovima i mobilnih uređaja i aplikacija. Ukupna investicija u kamp Arena Grand Kažela u obadvije faze iznosi nešto više od 200 milijuna kuna.

Nastavlja se i sa planiranim ulaganjem u apartmansko naselje Arena Verudela Beach, gdje će preostalih 146 apartmanskih jedinica biti u potpunosti renovirano. Moderno uređeni i potpuno opremljeni apartmani za smještaj od 4 do 6 osoba biti će kategorizirani sa 4 zvjezdice. Uz smještajne jedinice, kompletno će se obnoviti i restoran “Svjetionik” koji se nalazi na samoj plaži ispred naselja, a čija ponuda će dodatno ojačati gastro ponudu u naselju, a time i kvalitetu cijelog turističkog proizvoda. Ukupna investicija za obnovu ovog apartmanskog naselja iznositi će oko 68 milijuna kuna.

U tijeku je i kompletna renovacija restorana “Yacht” ispod hotela Park Plaza Histria, a ujedno se i u spomenutom hotelu obnavljaju javni prostori i sobe.

Sa zadovoljstvom najavljujemo i početak investicijskih radova na kompletnom uređenju i repozicioniranju popularnog hotela Brioni koje je započelo početkom ove godine. Planirano otvorenje novoobnovljenog hotela je ljetna sezona 2021. godine, dok će 2020. godinu hotel biti zatvoren.

Hotel Brioni je izgrađen početkom 1970.-tih i bio je jedan od najpopularnijih hotela u bivšoj Jugoslaviji u kojem su boravili mnoge poznate ličnosti iz tog vremena (političari, umjetnici, glumci itd.).

Nakon kompletnog renoviranja hotel će postati suvremeni, luksuzni hotel sa 227 soba i suiteva sa ambicijom da postane perjanica hotelskog poslovanja Arena Hospitality Groupe. Hotel sa svojih sedam katova, uz smještajne jedinice koje će većinom imati prekrasan pogled na otočje Brijuni, po čemu je hotel i dobio ime, imati će kompletno obnovljene ostale sadržaje kao što su sale za sastanke i konferencije, zatvoreni bazen, wellness centar sa saunama i prostorijama za opuštanje, fitness centar te vanjski “infinity” bazen sa sunčalištem. Nekoliko restorana i barova u hotelu nuditi će svojim gostima raznoliku gastro ponudu od lokalne, mediteranske kuhinje do ponude internacionalnih specijaliteta iz kuhinja raznih dijelova svijeta. Nakon investicije hotel će biti označen svjetski priznatim hotelskim brendom visoke kvalitete. Ukupna investicija iznosi oko 245 milijuna kuna.

(REX)

Facebook komentari