Najviši standardi i certifikati kvalitete u dermakozmetici

TALIJANSKI BREND KALIS I U HRVATSKOJ
Kalis je tvrtka koja se već više od 35 godina bavi istraživanjem i razvojem proizvoda iz područja dermokozmetike, parfema i dodataka prehrani, pod svojim imenom ili za potrebe trećih. U Hrvatskoj aktivno posluju tek unazad posljednje 2 godine.

Sama ideja današnjeg kozmetičkog diva započela je 1979. u galenskom laboratoriju obiteljske ljekarne što je 1983. vodilo k osnivanju tvrtke od strane magistra farmacije Fabio Brunetta.

Misija Kalisa bazira se na istraživačkoj strasti, na kreacijama i kontinuiranom poboljšanju proizvoda. Uporište Kalisa je vlastiti etički kodeks čije su temeljne odrednice: povjerenje, vjernost, poštenje, transparentnost, marljivost, zaštita okoliša, izgradnja i njegovanje odnosa kako s klijentima i tako i sa dobavljačima.

Tvrtka posjeduje brojne certifikate, od normi dobre proizvođačke prakse (UNI EN ISO 9001, ISO 22716) pa do proizvodnje medicinskih proizvoda topičke primjene (ISO 13485) te je poznata po kontinuiranom istraživačkom i inovativnom radu na proizvodima koji su koncipirani i formulirani tako da udovolje svim mogućim naučnim potrebama tržišta.

Kod istraživanja i kontrole kvalitete Kalis raspolaže izuzetno dobro opremljenim laboratorijem te je tako u stanju izvesti brojne analize sirovina i analize gotovih proizvoda pošto raspolaže najsuvremenijim i najefikasnijim instrumentima za kemijsko-fizikalne analize, razne instrumente za mikrobiološke analize i instrumente za analizu kože.

Kalis djeluje i kao konzultant mnogim multinacionalnim kompanijama s područja dermatologije i kozmetologije kod stvaranja formulacija sa specifično zahtjevnim sirovinama i aktivnim tvarima u njihovim proizvodima.

Paleta proizvoda im se grupira u 3 kategorije: Dermokozmetiku, Sun Care i Health Care.

Proizvod koji je oduševio korisnike diljem hrvatske vezan je za liniju koja je neophodna za ljetne mjesece.


"Spas u zadnji čas"
Budući da se nalazimo na samom kraju sezone, gdje visoke temperature i sunčane zrake postaju sve slabije, potrebno je svaki trenutak iskoristiti i nadoknaditi.

Za sve one kojima je ova sezona bila radna i nisu imali dovoljno slobodnog vremena, a teže preplanulom tenu, za njih postoji rješenje s kojim će sve nadoknaditi.

Inovativna formula osmišljena je za brzo tamnjenje i postizanje ujednačenog brončanog tena.

Tan activator sadrži tirozin koji stimulira stvaranje melanina i pospješuje tamnjenje. Sadrži i ulje jojobe.

Proizvodi su dostupni u ljekarnama, a stručno osoblje pružit će Vam svu potrebnu pomoć.

(REX/foto: Manuel Angelini)

Facebook komentari