Najpoznatiji kebab u gradu otvorio je svoja vrata

KEBAB ADI OD DANAS PONOVO ZAPOČINJE S RADOM
Donosimo dobru vijest svim gurmanima – kebab Adi otvorio je svoja vrata! Od danas možete uživati u sočnom mesu rezanom s ražnja koji se okreće, s raznim dodacima i umacima - kebabu. Kebab je jedno od najpopularnijih jela brze hrane diljem svijeta, a u Mletačkoj 6 zasigurno možete pojesti  najbolji kebab u Puli.

Riječ kebab dolazi iz arapskog jezika, a u pisanom turskom izvoru prvi put se spomenuo 1377. Budući da se meso na većem ili manjem štapu peče otkad su ljudi otkrili vatru, tako je i korijen riječi još stariji i dolazi iz drevnog jezika u kojem „kab“ znači paliti ili peći. Kebab o kojem mi pričamo u svijetu je poznatiji kao „doner kebab“ što na turskom znači ražanj ili rotirajući kebab. Uz vertikalni štap koji se polako okreće uz izvor topline naslažu se redovi odreska piletine, janjetine ili govedine.

U Mletačkoj ulici na broju 6 već duže od sedam godina posluje Kebab Adi koji je sa svojim dugogodišnjim radom stvorio tradiciju i dobio titulu „najboljeg kebaba u gradu“ čije su otvaranje svi željno iščekivali.

Radno vrijeme
Radno vrijeme kebaba nešto je drugačije nego inače. Od ponedjeljka do subote otvoreni su od 9 sati do 23 sata dok je dnevni odmor od 16 do 17 sati. Nedjeljno radno vrijeme je od podne do 23 sata te je termin dnevnog odmora isti. U Kebabu Adi poslovanje se odvija kao i prije, jedina razlika je poštivanje mjera koje su propisane i već navedeno radno vrijeme. Ponuda i kvaliteta su i dalje na svome mjestu.


Posjetite kebab Adi i nagradite svoja nepca najboljim kebabom ili ga naručite na broj 052/383 – 756 i preuzmite bez čekanja u redu.

(REX/Foto: Manuel Angelini)

Facebook komentari