[NAGRADNI NATJEČAJ] Osvojite vrijedne ulaznice za zabavu na ledu

ISKORISTITE SVE PREDNOSTI KLIZANJA NA ICE VENTURA KLIZALIŠTU
Klizanje može biti zabavna fizička aktivnost, a zahvaljujući tehnologiji taj užitak više nije zimska ekskluziva. U Puli ćete uskoro moći uživati u svim prednostima klizanja na ledu i to tijekom cijele godine. Ice Ventura bit će najveće umjetno klizalište u Hrvatskoj. Veličina klizališta bit će čak 15x30 metara, a bit će otvoren tijekom cijele godine od 10 do 24 sata. Umjetna podloga sukladno ekološkim standardima bez potrošnje energenata omogućit će klizalištu nesmetani rad tijekom cijele godine neovisno o vanjskim temperaturama.

Ali koji su to benefiti klizanja? Prije svega treba napomenuti da klizanje poboljšava ravnotežu. Balansiranje ravnoteže na maloj površini kao što je ona klizaljki nije jednostavno, ali klizanje može olakšati usvajanje te vještine kroz zabavnu tjelovježbu. Osim toga, benefit klizanja jest u tome što jača zglobove i gležnjeve koji će na taj način biti manje osjetljivi na moguće povrede. Ne smijemo zaboraviti da se radi i o odličnoj kardio tjelovježbi koja može na alternativan način pomoći pri održavanju zdravlja srca, reguliranju tjelesne težine i topljenju kilograma. Klizanje jest i odmor za um. Zabava s prijateljima opuštajuća je i oslobađa endorfine, hormone sreće.

[NAGRADNI NATJEČAJ]

Klizalište Ice Ventura nagrađuje čitatelje Regional Expressa sa vrijednim nagradama!

PRVA NAGRADA 
1 X cijelogodišnja karta (neograničeno puta klizanja) neprenosiva.

DRUGA NAGRADA
1 X mjesečna karta (neograničeno puta klizanja) - traje od prvog puta pojavljivanja na stazi i traje 30 dana)

TREĆA NAGRADA
5 X karta za sat vremena klizanja

Napomena: karte nisu prenosive na druge osobe.

Sve što trebate učiniti jest lajkati ovaj Facebook post i podijeliti ga javno na svom Facebook profilu. Pobjednike objavljujemo u ponedjeljak, 24. prosinca u 10 sati.

Iskoristite novootvoreno klizalište i uživajte u blagodatima klizanja tijekom cijele godine. Vidimo se na klizalištu Ice Ventura!

(REx)

Facebook komentari