[NAGRADNI NATJEČAJ] Istra & Craft Beer Festival vas nagrađuje

OSVOJITE ISTRA & CRAFT BEER POKLON PAKET
Početak jeseni donosi pregršt novih uzbuđenja, zabave i odličnih koncerata. Naime već prvi vikend u listopadu rezerviran je za Istra & Craft Beer Festival, festival malih, nezavisnih i craft pivovara slavi ritam ulice i pruža razne mogućnosti uživanja i opuštanja uz dobru hranu, piće i glazbu.

Prvo izdanje Istra & Craft Beer Festivala trajat će sveukupno četiri dana, od 4. pa do 7. listopada kada će u Poreč pristići najbolji hrvatski craft pivari. Prvi dan rezerviran je za off program tijekom kojeg će porečki ugostitelji nuditi posebne promocije craft piva.

Glavni program započinje 5. i traje do 7. listopada, a održava se u šatoru na porečkoj rivi gdje će biti prezentirani mali, nezavisni i craft pivovare.

Osim vrhunskih piva festival nudi i primamljivu gastro ponudu sa street food hranom koja se odlično slaže uz craft pivu.

Da atmosfera bude što bolja pobrinut će se neki od najvećih hrvatskih bendova pa će se petak navečer posjetitelji družiti s LET 3, u subotu će se na pozornicu popeti BIG WAVE i legendarni TBF, a finalnu večer zatvorit će Letu štuke i Hladno pivo.

[NAGRADNI NATJEČAJ]

Craft & Beer Festival nagrađuje pivoljupce s DVA (2) poklon paketa. Pravila sudjelovanja su jednostavna: lajkajte ovaj Facebook post, javno ga podijelite na svom Facebook profilu i u komentarima ove Facebook objave nam napišite koje je Vaše omiljeno pivo.

Dobitnike poklon paketa objavljujemo u četvrtak, 27.10.2018. u 10 sati. Sretno!
(REx)

Facebook komentari