Na prvi dan ljeta održava se 2. Roštiljada na Svetici

GASTRONOMSKA MANIFESTACIJA UZ GRILL NATJECANJE I KONCERT KOKTELSA
Na prvi dan ljeta, 21. lipnja održat će se gastro manifestacija u Šišanu 2. Roštiljada na Svetici, organizirana u suradnji Mjesnog odbora Šišan - Sissano i N.I.P. Agencije.

"Nakon velike tragedije koja je prošli tjedan zadesila jednog od organizatora (N.I.P. Agenciju), ovogodišnja roštiljada ipak će se održati, u spomen na tragično preminulu Luciju, koja nas je nažalost prerano napustila i Petru, koja je izgubila svoju "Bitku sa beštijom", javljaju organizatori. "Svi koji su ih poznavali znaju da su Lucija i Petra bile vedre i vesele osobe velikog srca, i stoga mi kao organizatori želimo da se ova manifestacija održi njima u spomen i na čast, te da se na njoj donacijama prikupi humanitarna pomoć za one kojima je najpotrebnija", izjavio je Alen Hero, predsjednik MO Šišan – Sissano. Dio prikupljenog prihoda donirat će se udruzi FB Puljani humanitarci za humanitarnu akciju.

Na drugoj po redu Roštiljadi na Svetici očekuje vas bogat gastronomski i zabavni program. Natjecateljski dio roštiljade započinje u 19 sati, a završava u 20:30 proglašenjem pobjednika. Najbolje grill majstore izabrat će četveročlani žiri i nagraditi ih bogatim nagradama. Prijave ekipa za natjecanje u roštilju otvorene su do 18. lipnja, a prijaviti se možete na email: mjesniodbor.sisan@gmail.com . Za one koji nisu toliko vješti u pripremi roštilja priredili smo organizirano razgledavanje utvrde Monte Madonna, turnir u briškuli, a za najmlađe posjetitelje bit će tu veseli napuhanci.

Nakon roštiljade slijedi zabavni program. Za dobar provod tu su TS Javori, a da se dobro raspoloženje zadrži tijekom čitave večeri pobrinut će se Koktelsi.

Generalni pokrovitelj ovogodišnje roštiljade je Općina Ližnjan – Lisignano, pokrovitelj je mesna industrija PIK Vrbovec, a tu su i mnogobrojni sponzori poput TZ Ližnjan, Adria Events Istra, Kotanyi začina i mnogih drugih bez kojih bi ovakvu manifestaciju bilo nemoguće organizirati.

(REx)

Facebook komentari