Na Mornaru održan prvi plivački maraton Gimnazije Pula

SUDJELOVALO 29 PLIVAČICA I PLIVAČA PULSKE GIMNAZIJE
Jutros je na Mornaru održan Prvi plivački maraton Gimnazije Pula na koji su se mogli prijaviti plivačice i plivači pulske škole koja tako danas nije održala nastavu. Naime, nakon okupljanja ispred škole, svi učenici su, u pratnji profesora, pješke krenuli prema Mornaru gdje je u 10 sati označen start prvog maratona kružne duljine 500 metara.

Ukupno je sudjelovalo 29 plivačica i plivača te 3 profesora koji su nastupili pred publikom koju je sačinjavalo 750 učenika i profesora.

Svi sudionici i volonteri dobili su majice i priznanja, dok su natjecatelji koji su završili na pobjedničkim postoljima dobili i medalje. Nakon maratona sudionici su zasluženo popili sok i pojeli pizzu te nastavili s druženjem na poznatom pulskom kupalištu.

Maraton se održao pod pokroviteljstvom Istarske županije i Grada Pule, dok su uvelike pomogli GSS i Gradsko društvo Crvenog križa i Društvo Crvenog križa IŽ, Hvidra, Daljinsko plivanje Poreč, PK Arena, PK Pula, Centar podvodnih aktivnosti, pizzerije Asterix i Tivoli, Klub volontera Gimnazije Pula, lučica Delfin, Medulin FM i bend Top of the pops.

REZULTATI:

Djevojke:
1. Natali Žgomba
2. Lara Miota
3. Ileana Rosanda

Dečki:
1. Erik Hadžić
2. Mark Miota
3. Luka Vukelić i Antonio Žgomba

(REx/foto:Manuel Angelini)

Facebook komentari