Na Bunarini otrčano 4. kolo zimske lige

DANIJEL IVANIČIĆ I BARBARA BELUŠIĆ TRIJUMFIRALI
Istarska zimska liga u trčanju “ Powered by PLAVA LAGUNA “ uspješno je odradila i četvrtu dionicu lige u Puli. Obećavajuće sunčano i toplo jutro zamijenili su prije samog starta tmurni oblaci praćeni pojačanim vjetrom te malo smanjili dobru atmosferu. Pred sam start svi natjecatelji, osim zagrijavanja, odradili su i desetak čučnjeva te su time  sudjelovali u humanitarnoj akciji pomoći oboljelima od multipleskleroze.

Asfaltna i tvrda, ali brza staza dužine 5600 metara vodila je kroz najljepše predjele poluotoka Verudele. Danijel Ivaničić je opet pokazao vrhunsku formu te je kao i u dosadašnjim utrkama od starta krenuo silovito i iskoristio gostoljubivost domaćina Tonija Božca i Tina Šošića te ušao prvi u cilj ostavivši sve pratitelje. Barbara Belušić je standardno  prva među ljepšim spolom, ukupno četvrta te grabi koracima od sedam milja prema ukupnom pobjedniku lige. Na drugo mjesto plasirala se iznenađenje lige, petnaestogodišnja Leonarda Pavlin dok je Franciska Marić treća. Djeca su se opet odazvala u pristojnom broju te su pokazali borbenost do posljednjeg metra utrke. Nakon utrke slijedilo je druženje uz podjelu priznanja najboljima u besprekornoj organizaciji DSR Maraton Uljanik.

Nastavak lige je iduće godine 14.01.2018. nakon svih praznika i blagdana koji slijede, u Svetom Petru u šumi gdje su uvijek natjecatelji darivani snježnim pokrivačem.

Rezultati muškarci:

1. Danijel Ivaničić          19 : 01

2. Toni Božac                 19 : 40

3. Tin Šošić                    20 : 16

4. Deni Ćosić                 20 : 30

5.  Ivan Diklić                 20 : 37

Rezultati žene:

1. Barbara Belušić        20 : 20

2. Leonarda Pavlin       23 : 02

3. Franciska Marić        24 : 28

4. Kosjerka Mkulčić      25 : 52

5.  Senka Senković       26 : 21 

Rex/D.R./Foto: Barbara Spremo Hodžić    

Facebook komentari