Mljekara Latus otvorila novo prodajno mjesto u Pula City Mallu !

TRADICIJA OBITELJI ORBANIĆ IZ ŽMINJA NA VAŠIM STOLOVIMA
Mljekara Latus, mala obiteljska tvrtka Sandija Orbanića, smještena je u samom srcu Istre, u Orbanićima Gorenjim, samo kilometar udaljena od glavne ceste Pula - Pazin.

Okružena pašnjacima, na brežuljku ponad sela Orbanići, od kraja prošlog stoljeća mlijeko svojih krava, a unatrag desetak godina i mlijeko kooperanata iz cijele Istre, prerađuje u visokokvalitetne proizvode. Ljubav koju daju u svaku litru mlijeka okus je koji prerasta u okuse proizvoda Mljekare Latus, višestruko nagrađivanih od struke i potrošača.

Od srijede, 4. siječnja, izvrsne domaće istarske proizvode ove mljekare, možete svakodnevno od 07.00 do 21.00 sat, pronaći na novom prodajnom mjestu u Puli, u prelijepom dizajnerskom kiosku u sklopu Pula City Malla.

Prilikom današnjeg početka rada u Pula City Mallu, Mljekara Latus sve je posjetitelje centra počastila domaćom istarskom skutom i čašom domaćega mlijeka, u čijoj su punini okusa uživali i mali i veliki. Inače, na ovom prodajnom mjestu, u objeku dizajniranom i opremljenom od strane još jedne žminjske tvrtke - Elitimo d.o.o. Marijana Orbanića, možete pronaći velik izbor Latusovih proizvoda bogatog istinskog domaćeg okusa.

To su primjerice; višestruko nagrađivani sir Veli Jože, tvrdi istarski kravlji sir, žminjski sir, sir sa tartufima, domaći mladi kralji sir, domaću kravlju skutu, maslac, istarski miješani sir, voćni jogurt, domaći tekući jogurt, istarski tekući jogurt, svježe mlijeko ....

Posjetite ih i zavolite kvalitetu njihovih proizvoda!  Latus ima cilj i misiju okus domaće tradicije Istre prenijeti na Vaša nepca i stolove, podsjetiti na baku i nonu, toplinu djetinjstva ...

S obzirom na veliki parking Pula City Malla, dostupnost novog i ljupkog Latusovog prodajnog mjesta, zagarantirana je!

Svako dobro i puno uspjeha Mljekari Latus, njihovim djelatnicima i kooperantima; a Vama puno zdravlja uz domaću pamet i kvalitetu!

(J. Vitasović/ Manuel Angelini)

Facebook komentari