Mladi rukometaši čistili plažu u Rapcu

U OKVIRU PROJEKTA „VOLIMO JADRANSKO MORE“
U sklopu već tradicionalnog Valamarovog projekta „Volimo Jadransko more“, članovi rukometnog kluba „Mladi rudar“ s obiteljima i prijateljima kluba organizirali su akciju čišćenja plaža u Rapcu. Ovoga srpnja 15-ak mladih rukometaša čistilo je rabačku plažu i šetnicu na potezu od svjetionika do Family Life Bellevue Resorta.
 
„Tvrtka Valamar i RK Mladi rudar surađuju niz godina preko raznih projekata i veselim se Valamarovim natječajima u kojima nalazimo priliku da produžimo našu suradnju. Putem zajedničkih projekata kao što je ovaj učimo naše mlade članove što znači odgovornost prema kolektivu, a i prema okolini u kojoj živimo i važnosti aktivnog sudjelovanja u njezinom očuvanju. Kako je Labin u povijesti bio najpoznatiji po rudniku i rudarima (rudar - kovar), naš slogan glasi BUDI KOVAR i njime našim članovima naglašavamo da je za rezultate najbitniji mukotrpan rad, suradnja, odricanje, pomoć drugima i zajedništvo.“, istaknuo je  dopredsjednik kluba Dalibor Zupičić.

Donacijski projekt „Volimo Jadransko more“ provodi se unutar jednog od devet krovnih programa društveno odgovornog poslovanja „Zeleni Valamar“, s ciljem aktivnog podupiranja projekata namijenjenih zaštiti jadranske obale i mora koji podižu svijest o važnosti očuvanja morskog okoliša te doprinose očuvanju zaštićenih biljnih i životinjskih vrsta i njihovih staništa.  rex

rex

Facebook komentari