Mjesec dana popusta u Algebri

OSTVARITE OD 20% POPUSTA NA SVE PROGRAME OBRAZOVANJA
Do 13. ožujka Algebra nudi popust od 20 posto na sve programe obrazovanja. Želite li se usmjeriti ka nekom od digitalnih zanimanja vezanih uz dizajn, programiranje ili računalne mreže, ili pak tražite obrazovanje s područja poslovne informatike, knjigovodstva ili EU fondova, sada je prava prilika za upis! Povrh svega, Algebra svim novim polaznicima poklanja dizajnersku majicu koju je osmislio Saša Joka, vodeći hrvatski modni urednik i stilist.

Razmišljate li već neko vrijeme o stjecanju novih znanja o temi koja vas zanima, upravo sada bi mogao biti pravi trenutak – do 13. ožujka Algebra nudi 20 posto popusta na sve programe obrazovanja. Popusti su dostupni u Zagrebu, Splitu, Zadru, Šibeniku, Rijeci, Puli, Osijeku, Varaždinu i Sisku, gradovima gdje Algebra ima vlastite poslovnice, no ne živite li u blizini nekog od tih gradova, ne brinite – akcija s posebnim popustom vrijedi i za online programe!

Na raspolaganju su, uz popust, najatraktivniji programi koje Algebra nudi – razni programi vezani uz razvoj weba (s programerske ili dizajnerske strane), razvoj mobilnih aplikacija za Android, programiranje u C#, ASP.NET-u i PHP-u. Kreativcima bi se posebno mogli svidjeti programi vezani uz 3D dizajn, CAD, obradu digitalne fotografije i digitalnog videa ili pak web dizajn. Na raspolaganju su i stručni programi za one koji se žele usmjeriti prema administriranju računalnih mreža pa traže CCNA program, administratorski program za Red Hat Linux ili pak specijalizaciju za baze podataka. Zanima li vas više poslovno obrazovanje, jedan od uopće najtraženijih programa u Algebri – voditelj pripreme i provedbe projekata financiranih iz EU fondova – također je na raspolaganju u ovoj akciji i uz popust od 20 posto. Programi obrazovanja za knjigovođu, poslovnu informatiku i računalne operatere uredskog poslovanja te ECDL operatere i specijaliste upotpunjuju ponudu zanimljivih edukacija koje sada možete upisati uz ovaj značajan popust.

Svima koji upišu neki od programa obrazovanja Algebra je u ovom periodu pripremila i poseban poklon – majicu kratkih rukava iz dizajnerske kolekcije ALGEBRA APPAREL koju je osmislio urednik i modni stilist Saša Joka. Ova linija odjeće, lansirana kako bi Algebra, poput svih prestižnih svjetskih škola i sveučilišta također imala svoj prepoznatljiv modni identitet, dostupna je isključivo putem Algebrinog web shopa i ne koristi se u promotivne svrhe – to znači da ćete imati jednu od zaista originalnih, svježih i moderno dizajniranih majica.


Više informacija o svemu što je Algebra pripremila u sklopu ove akcije, samim programima i poklonima pronaći ćete na: https://www.algebra.hr/cjelozivotno-obrazovanje/proljetna-akcija-2020/.

(REX)

Facebook komentari