Miletić: IDS danas slavi 28 godina neprekidnog rasta

NA PULSKOJ TRŽNICI IDS GRAĐANIMA DAROVAO PRIGODNE POKLONE
Danas je podjelom prigodnih poklon paketa diljem istarskih gradova obilježena 28. obljetnica osnutka IDS-a, ali prigodno i Valentinovo. Naime, predstavnici IDS-a zajedno s brojnim članovima i simpatizerima danas su se s građanima družili u Puli, Poreču, Labinu, Rovinju, Umagu, Pazinu, Buzetu, Novigradu, Vodnjanu, Bujama, Opatiji i Rijeci.

Tom se prigodom predsjednik IDS-a Boris Miletić zahvalio od srca svim građankama i građanima na velikoj podršci u svih ovih 28 godina: „Želim se prisjetiti ljudi koji su osnovali našu stranku, jer je danas IDS jedna od rijetkih stranaka na hrvatskoj političkoj sceni koja ima parlamentarni i europski status a koju krase epiteti vjerodostojnosti i dosljednosti. Mislim da je to danas najpotrebnije u hrvatskoj i europskoj politici, a poruka je osim Dana zaljubljenih da svi itekako dobro razmišljamo o međusobnom poštovanju te da činimo jedni drugima dobro“ zaključio je predsjednik IDS-a Boris Miletić.

Istarski župan Valter Flego također se na 28. rođendan IDS-a zahvalio svim građankama i građanima koji su se prepoznali u politici IDS-a, odnosno u politici zajedništva, tolerancije, dijaloga, napretka i politici koja opravdava povjerenje građana Istre: „Čast mi je biti dio te politike koja je pokazala da zna upravljati najrazvijenijom hrvatskom regijom. Ispred nas je puno izazova, ali u suradnji s građanima, javnim i privatnim sektorom vjerujem da ćemo sve buduće izazove uspješno realizirati.“
(Rex/foto: Manuel Angelini)

Facebook komentari