Miletić: Hvala našim sugrađanima - VIDEO

Boris Miletić, gradonačelnik Pule i predsjednik IDS-a na konferenciji za medije neposredno nakon objave djelomičnih rezultata izbora zahvalio se biračima. "Jedno veliko hvala, grazie a tutti, našim sugrađanima koji su se danas odazvali na izbore koji su i ovoga puta u našoj izbornoj jedinici dali veliko povjerenje, kako našoj stranci tako  i našoj koaliciji".

Zajedno s četvero kandidata IDS-a, na konferenciji za medije nakon objave prvih rezultata Državnog izbornog povjerenstva, Miletić je poručio: "Prema dosadašnjim privremenim nepotpunim rezultatima, i ovoga je puta Istra dala jedan zaista veliki doprinos progresivnoj, tolerantnoj i građanskoj Hrvatskoj. Hvala svima na tome! S druge strane, mislim da je već sada poprilično jasno kako je i ovoga puta Istra pokazala da je drugačija od drugih. No, ono što je nama ključno jest da će naši zastupnici u Hrvatskom saboru nastaviti se zalagati za sve one politike koje su ključne za Istru, za sve projekte koji su u interesu naših građana te da će nakon izborne kampanje njima i dalje Istra biti apsolutno na prvom mjestu"

Pogledajte izjavu:

Izjave za medije iz stožera IDS-a

Objavljuje Regional Express u Nedjelja, 5. srpnja 2020.

- Moramo pričekati konačne rezultate i vidjeti u kojem će smjeru naša država ići dalje. Ne sumnjam da u našoj izbornoj jedinici uvjerljivo pobjeđuje progresivna Hrvatska! Veliko hvala još jednom našim građanima koji su unatoč uvjetima koji su bili na snazi pokazali da su hrabri te se odazvali i ispunili svoju građansku dužnost. 

- Istra je korak ispred, naši sugrađani su pokazali da žele naprednu Hrvatsku i jaku Istru!, zaključio je predsjednik IDS-a Boris Miletić.

Facebook komentari