Mierez se vratio pogotkom

ISTRA 1961- ND GORICA 1:0 (0:0) 
Ramom Mierez odlučio je današnju prijateljsku utakmici Istre 1961 protiv slovenskog prvoligaša ND Gorice. Utakmica je poslužila treneru Igoru Cvitanoviću kao test za uigravanje ali i testiranje spremnosti oporavljenih napadača Fuentesa, Laukžemisa i Miereza. U prvom poluvremenu Istra 1961 imala je dvije izgledne prilike no Fuentes koji se dobro postavljao i otvarao nije se uspio upisati u strijelce. 

U prvom dijelu nešto zapaženiji od ostalih bio je Sane, kojem je očito stimulativno djelovalo udaljavanje iz udarne postave. U nastavku utakmice vidjeli smo izvrstan udarac Perić-Komšića koji je zatresao gredu, te dva pokušaja povratnika Miereza. Argentinac je dočekan gromoglasnim aplauzom stotinjak navijača Istre 1961 koji su se još jednom mogli uvjeriti u njegov talent. Mierez je iskoristio odličan centaršut Maicona da bi glavom u svom stilu pogodio suprotni kut gola golmana Bržana.  

Istra 1961 prvo poluvrijeme: Čondrić, Julio Rodriguez, Iglesias, Einar (Burić), Fuentes, Laukžemis, Franić, Sane, Grujević, Pavić, Obeng

Istra 1961 drugo poluvrijeme: Landeta, Maicon, Rubić, Julio Rodriguez, Fuentes (Mierez), Burić, Nkololo, Perić-Komšić, Octavio Paez, Caicedo, Ramadani.

(NMF/FOTO: ELVIS MALAGIĆ)

Facebook komentari