Medulin spreman za božićne radosti…

ČETVRTAK U PLESU, I UZ KUĆU DJEDA MRAZA!
Četvrtak 7.12. u Općini Medulin rezerviran je za ples! Od 18 sati na medulinskoj Placi Plesni studio Pirueta poziva sve zainteresirane da im se pridruže te u ritmu muzike pretvore Placu u veliki plesni podij. Uz ugostiteljsku ponudu toplog čaja i kuhanog vina, nikome neće biti hladno.

Istovremeno će u srednjovjekovnoj medulinskoj Loži za posjetitelje biti otvorena Kuća Djeda Mraza koju su i ove godine uredile i prekrasnim ukrasima okitile članice udruge MedulinArt.
One u petak 8.12. za najmlađe u 3mc-u pripremaju „Božić kaj nikad“.

Subota 9.12. u znaku je zabave i glazbe, pa tako udruga MedulinArt sve mještane i posjetitelje poziva na Placu, gdje će u 19 sati započeti koncert grupe In vino veritas, dok će najmlađi od 18 sati u prostoru 3mc-a uživati u posebnom programu „Disco night za djecu“. U istom će se prostoru u nedjelju 10.12., u organizaciji MedulinArta s početkom u 18 sati Teatar Naranča predstaviti izvedbom dječje predstave „Tri, dva, jedan, Božić!“, dok će od 18.30 u Loži biti otvorena za posjete Kuća Djeda Mraza.
Djed Mraz će u svojoj kući – Loži na medulinskoj Placi dočekivati mališane i u narednim danima tijekom prosinca. Udruga Studio Valeria u ponedjeljak 11.12. u prostoru Galerije Valeria u 19 sati svečano otvara izložbu „Kreativnost i život“, a Općina Medulin u utorak 12.12., u 19 sati poziva svoje mještane i zainteresirane posjetitelje u 3mc, na prezentaciju kalendara Općine Medulin za 2018. godinu.
U 3mc-u če se u srijedu 13.12. s početkom u 18 sati održati Božićna produkcija DKUS Mendule, a u četvrtak 14.12., također od 18 sati, prezentacija kalendara Dječjih vrtića Medulin za 2018. godinu. Solistički koncert Noela Dožića na harmonici ljubitelji klasične glazbe moći će poslušati u Crkvi Sv. Agneze u nedjelju 17.12., u 20 sati.
U medulinskoj župnoj crkvi Sv. Agneze, tijekom prosinca svi zainteresirani mogu razgledati prekrasne velike jaslice, koju drugu godinu za redom s ljubavlju i velikom predanošću izrađuje i predstavlja gospodin Krunoslav Oreški. (rex)

Facebook komentari