Medo sa sjevera 2, Izgubljeni na horizontu…

PROGRAM KINA VALLI OD 15. DO 20. SIJEČNJA 2021.
Novi tjedan Kina Valli donosi jedan animirani film, triler i zabavnu romantičnu komediju!

Medo sa sjevera 2: Ključevi kraljevstva sinkronizirani je animirani film o Normu, novookrunjenom kralju polarnih medvjeda, koji mora spasiti New York i svoj dom. Nakon što su mu smjestili zločin, koji nije počinio, Norm je postao negativac. Uz pomoć svojih prijatelja mora spasiti svoje kraljevstvo i ponovno postati heroj.

Kratak let do tropskog otoka, za dvoje bivših ljubavnika, Sare i Jacksona, pretvara se u neizvjestan scenarij hoće li preživjeti. Film Izgubljeni na horizontu – beskraj oceana i neba, zastrašujuće oluje, te samo jedne prilike za preživljavanjem.

Španjolska romantična komedija Dok nas vjenčanje ne rastavi o Marini, organizatorici vjenčanja koja nije okorjeli romantik. Uživa u životu bez veza i obaveza sve dok se ne zaljubi u Carlosa, koji se uskoro treba oženiti. A još k tome njegova zaručnica je Marinina prijateljica iz djetinjstva i da stvar bude gora upravo su Marinu angažirali kao organizatoricu vjenčanja.

Kino Valli, zbog mijenjanja sustava osvjetljenja u kino dvorani, nije radio u četvrtak, 14. siječnja, te ovotjedni program započinje s prikazivanjem u petak, 15. siječnja.

(rex)

Facebook komentari