Mediteranski ručak, zašto ne?

Mediteranski ručak, zašto ne?-89047

PREGLED S PULSKE RIBARNICE
Ljeto je tu, morskih specijaliteta kao i onih iz vrta sve je više. Zaključili smo kako je pravo vrijeme za zdravi meditaranski ručak. Današnjim obilaskom pulske ribarnice za čitatelje Regional Expressa pronašli smo dobru i raznoliku ponudu.

Nažalost plave ribe trenutno nema, ali svakako preporučamo hobotnicu čija je cijena pristupačna i kreće se oko 100 kuna. Hobotnica je idealna za salate ali i za pod peku.
Pedoče su kao i uvijek po 25 kuna, jednostavne su i lagane za pripremu, neće vam opteretiti ni organizam, ni džep.

Ako ste odlučili izdvojiti nešto više, cijena romba je 140, a ribona 240 kuna.

Uvijek ima povoljne ribe za brodet, kadela, orada i brancina iz uzgoja od 70 do 90 kuna, kaneštrele su po 40 kuna.

Lignje i dalje drže cijenu od 120, kozice su na 120 do 140, a za škampe ćete morati izdvojiti i do 300 kuna, pa tko voli, nek izvoli. (D.F./M.A.)