Dr. Ante Simonić i dr. Stanislav Peharec na predavanju “Medicina prilika za Hrvatsku”

OTVORENO PREDAVANJE ODRŽAT ĆE SE 6.11. U 18 SATI
Dr. Ante Simonić, kandidat za predsjednika Republike Hrvatske i dr. Stanislav Peharec, direktor i vlasnik Poliklinike Peharec, pozivaju vas na otvoreno predavanje Medicina prilika za Hrvatsku koje će se održati u Puli, 6.11.2019. godine s početkom u 18h. Mjesto održavanja predavanje: Fakultet ekonomije i turizma „Dr, Mijo Mirković“ u ulici Petra Preradovića 1, dvorana Pula. Predavanje je namijenjeno svim zainteresiranim građanima.

Na predavanju dr. Simonića saznajte zašto je integrirana medicina prilika za učinkovitiju zdravstvenu skrb te kolika je šansa za hrvatsko zdravstvo, znanost, turizam, sport.. Dr. Peharec će predstaviti kakve prilike pruža primjena suvremenih tehnologija u medicini, posebno u individualiziranju terapije križobolje koja je jedan od najučestalijih zdravstvenih problema današnjice.

Dr. Ante Simonić je međunarodno priznati znanstvenik, istaknuti diplomat i uspješan političar s vrhunskim ostvarenjima u sportu. Bio je saborski zastupnik, potpredsjednik Vlade i hrvatski veleposlanik u NR Kini. Doktorirao je na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Predavao je na brojnim sveučilištima u zemlji i inozemstvu. Danas predaje i na petnaestak najuglednijih sveučilišta diljem Kine.  

Dr. Stanislav Peharec, izumitelj je te osnivač Poliklinike Peharec, primjer izvrsnosti medicinskog sektora, ne samo u Hrvatskoj nego i šire. Poliklinika je jedna od najkvalitetnijih Ustanova u regiji za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju bolnih stanja povezanih s kralježnicom i lokomotornim sustavom.

(REX)

Facebook komentari