Max petak - nešto sasvim novo u Max Cityju

MAX CITY DONOSI PRIGODAN PROGRAM ZA VALENTINOVO UZ SCIFIDELITY ORCHESTRA
Programi u veljači, koji dodaju jednu notu više na užitak kupovanja u Max City trgovačkom centru, kulminirat će jedinstvenim događajem, a to je Max petak. No, nije samo Max petak ono nešto što vas poziva da svoje svakodnevne i posebne kupovine obavite u Max Cityju. Za poseban dan posvećen ljubavi, Max City u Puli donosi pregršt iznenađenja.

Bogati program ima za svakoga ponešto pa tako 13. veljače od 17 sati možete pogledati dječju lutkarsku predstavu Ajmeee, ja sam zaljubljen! u izvedbi Zemlje zabave. Predstava je odlično prilagođena za izvedbu u trgovačkom centru, a djeca će saznati zanimljivu priču o Božici Amoretti, dječaku Ivanu i djevojčici Ani.

Nakon predstave započinje radionica prigodnog naziva Valentinovo gdje će se izraditi i potom ukrasiti 3D kućice, a sve kako bi se unutra mogle staviti ljubavne poruke. Osim toga moći ćete oslikati lice vaših mališana prigodnim motivima s puno šljokica.

Na sam dan Valentinova od 19 sati očekuje vas koncert Scifidelity Orchestre, nastup koji će vas oboriti s nogu. Drukčiji, novi zvuk jazza i vlastite autorske skladbe čine srž njihovih energičnih izvedbi koje će svakoga natjerati na podij.

Tijekom oba dana trajat će nagradna igra Kissing point, a za osvojiti atraktivnu nagradu, putovanje za dvoje u Gardaland, potrebno je slikati se na posebno uređenoj klupici i poslati fotografiju na Facebook stranicu i Instagram profil centra. Autor najatraktivnije fotografije dobiva putovanje, ne propustite!

No, iznenađenjima tu nije kraj! U petak, 15. veljače, održava se prvi Max petak kada ćete u  shopping centru moći duže i više uživati zahvaljujući radnom vremenu do 22 sata i posebnim popustima. Max petak donosi izvanredne popuste i prilike za sve kupce, posjetitelje najvećeg trgovačkog centra u Istri.

Max City vas maksimalno daruje posebnim programima, a koje trgovine nude popuste za Max petak u veljači, potražite na web stranici https://maxcity.hr/novosti/ .


Program:

13. veljače
17:00 - 17:30 -  Lutkarsko-scenska Predstava - Ajmeee, ja sam zaljubljen!, Zemlja zabave
17:30 - 19:00 - Radionica Valentinovo
Kissing Point - Najatraktivnija fotografija dobiva put u Gardaland za dvoje

14. veljače
19:00 - koncert Scifidelity Orchestra
Kissing Point - Najatraktivnija fotografija dobiva put u Gardaland za dvoje

15. veljače
do 22:00  - Max petak

(Rex)

Facebook komentari