Max City slavi prvi rođendan !

VIKEND UZ MAKSIMALNU ZABAVU I BOGAT PROGRAM
Od petka pa sve do nedjelje 10. studenog 2019. najveći istarski trgovački centar Max City slavi svoj prvi rođendan.
Ne propustite prigodu za uživanje u posebnim rođendanskim pogodnostima kupovine, ali i prigodnim programima koji će se održati od danas do nedjelje.
Bogat program nudi ponešto za sve generacije: gastro sadržaji i degustacije, animacije za djecu, nastup pulskih mažoretkinja i plesačica Cool Stepa, glazbena zabava uz Dj –je Groovoteke, koncert grupe Top of the Pops.

U petak je od 17 sati na programu Tigar painting, facepainting majstor oslikavat će vesela dječja lica, dok će se After work party održati u caffe baru Barbados.
Vrhunske cocktaile i show garantira najbolji hrvatski barman Karlo Damijanić.

Cijeli subotnji program animirat će Dražen Turina Šajeta, a influencerica Maša Zibar snimat će nove materijale za svoj YouTube kanal. Budite dio ove velike rođendanske proslave te dođite na rezanje torte koje će se održati u subotu u 13 sati.

Uključite se i u izbor Naj–kupca: napišite svoju rođendansku čestitku posvećenu Max Cityju i tri najoriginalnije i najmaštovitije čestitke bit će nagrađene.
Budite aktivni i proslavite rođendan s najvećim trgovačkim centrom u Istri jer je za Vas Max City pripremio brojne nagrade kroz program Radija Istre te na Kolu sreće.

Ovo je samo dio programa koji vas očekuje u Max Cityju, a detaljan program potražite na http://www.maxcity.hr
Hvala što ćete svojim dolaskom uveličati proslavu prvog rođendana trgovačkog centra Max City! Vidimo se !

(REX)

Facebook komentari