Mateo Pilat predstavlja novi singl - obradu Prljavog kazališta

"MA KOG ME BOGA ZA TEBE PITAJU"
Mateo Pilat, nakon iznimno upečatljive izvedbe pjesme “Ponoć je“ na Božićnom koncertu u Ciboni, ovih dana predstavlja svoj novi singl. Radi se o obradi kultnog hita legendarnih Prljavaca, MA KOG ME BOGA ZA TEBE PITAJU ,  snimljene za projekt Zimzeleno a novo, koji su pokrenuli  čuveni  Music Pub Zlatka Turkalja i Croatia records. Nakon premijernog izvođenja, Mateova izvedba ovih dana polako ali sigurno osvaja prostor u eteru.

Ovaj talentirani ali već vrlo uspješni mladi pjevač, o svom novom singlu kaže:

“Bio sam vrlo počašćen pozivom da sudjelujem u ovom projektu, ali moram priznati da sam se u jednom trenutku i uplašio!

Pa Kazalište i Valjak su naši kultni rock bandovi i sad netko mlad poput mene, a uz sve to i iz potpuno drugog glazbenog filma treba pjevati pjesmu koja je i danas megahit! Danima sam razgovarao sa svojim autorskim timom ( Prajo-Kunštek-Orešković i Popeskić) i složili smo se da nipošto ne smijem glumiti Matea rokera ...( smijeh).  Ivo Popeskić je napravio sjajan aranžman, stilski približivši pjesmu meni, odnosno pop glazbi bliskoj meni i mom glasu.

Nije teško voljeti tu prekrasnu baladu, niti razumjeti situaciju o kojoj govori- pa svatko od nas je najmanje jednom u životu proživio slično. Trebao sam samo slijediti vlastite emocije. Imao sam veliku tremu čekajući sud Mladena Bodaleca i moram priznati da mi je pao kamen sa srca kad me je pohvalio. Znam da nije lako rockerima čuti svoji pjesmu u pop obradi, ali vjerujem da ih nismo nimalo razočarali i da će naša verzija tog velikog hita potvrditi njegovu neprolaznost.“  

(REX)       

Video vezan uz članak

Facebook komentari