Massimo 8. listopada u Vrsaru

Massimo 8. listopada u Vrsaru-121233

VRSAR, DVORANA SALINE, PETAK, 8. LISTOPADA U 20 SATI
Massimo Savić renomirani je glazbenik koji se može pohvaliti s karijerom koja na hrvatskoj i regionalnoj glazbenoj sceni traje već više od 35 godina. Ne treba posebno isticati kako je Massimo ostavio dubok na trag na hrvatskoj i regionalnoj glazbenoj sceni.

Massimo se regionalno istaknuo kao jedan od najjačih i najposebnijih muških vokala današnjice. To dokazuju  i brojne pozitivne kritike glazbenih znalaca kao i feedback publike. Njegove pjesme redovito tjednima ne silaze s vrhova top ljestvica, a njegovi albumi najprodavanija su izdanja. 

Hrvatski pjevač je u proteklih godinu dana osvojio sve eminentne nagrade - od Porina za hit godine, do brojnih drugih glazbenih priznanja zato ne čudi da se za njegove live nastupe traži ulaznica više.

Kao što je i sam istaknuo, počašćen je što će odraditi koncert pred svojom publikom u istarskom gradu Vrsar. Iako je svoj nastup trebao imati 26. rujna kao posljednji izvođač na festivalu “U zagrljaju glazbe, kamena i mora”, zbog vremenskih neprilika koncert se morao odgoditi. 

Njegovi obožavatelji ipak neće biti zakinuti za nastup te je novi termin održavanja koncerta 8. listopada s početkom u 20 sati u sportskoj dvorani Saline u Vrsaru. 

Ulaznice kupljene za raniji termin vrijedit će i za ovaj datum, no ukoliko niste kupili još osigurali karte, možete ih kupiti u sustavima Eventim, Entrio i mojekarte.hr kao i na samom ulazu. 

Obavezno je priložiti i COVID potvrdu, a ukoliko niste cijepljeni možete se testirati na ulazu te je potpuno besplatno. 

(rex)