Marija Šimunović zlatna, Lucija Jozić srebrna

ODRŽAN MEĐUNARODNI KARATE TURNIR U IVANIĆ GRADU
Na „31.Kupu Mladosti 2019.“, tradicionalnom međunarodnom karate turniru u borbama i katama za mlađi uzrast, održanom 10.02.2019. u Ivanić Gradu, učestvovale su 4 države i 565 natjecatelja iz 61 kluba.

Na turniru su nastupile i dvije natjecateljice Karate kluba ''Finida'' iz Poreča, te ostvarile stopostotni učinak osvojivši 2 medalje: 1 zlatnu i jednu srebrnu.

Zlatnu medalju osvojila je Marija Šimunović u kategoriji mlađih učenica u katama, dok se za drugo mjesto i srebrnu medalju izborila Lucija Jozić u kategoriji cicibanki, također u katama.

Marija je nastupila i u starijoj uzrasnoj kategoriji (učenice) u katama gdje je poslije dvije uzastopne pobjede nastup za ulazak u finale tijesno izgubila (2:3) od Jurić Karle, natjecateljice iz Karate kluba Slavonski Brod, a s obzirom da je Karla ušla u finale, Marija je dobila priliku odraditi repasažni nastup za brončanu medalju. Nažalost u repasažnom nastupu za medalju, Marija gubi sa 2:3, te se u konačnici plasira na 5. mjesto.

Lucija Jozić se na turniru također okušala i u borbama u kategoriji mlađih učenica -28kg, ali nažalost, u repasažnoj borbu za treće mjesto je izgubila te se u konačnici morala zadovoljiti s plasmanom na 5.mjesto.
(Rex)

Facebook komentari