Manifestacija Histria još u subotu na pulskoj tržnici

PRODAJNA IZLOŽBA HRANE I PIĆE
Na platou puske tržnice još će se sutra do 15 sati, u sklopu manifestacije Histria odvijati prodajna izložba hrane i pića. Među izlagačima iz cijele Hrvatske, nastupa i 11 izlagača koji predstavljaju 14 novih proizvoda. Riječ je o proizvodima koji su posebno vizualno označeni, a koji se po prvi put predstavljaju na izložbi ili po prvi put stavljaju na prodaju, a nisu na tržištu dulje od godine dana. Ljuti chili umaci, medni pripravci, prirodna kozmetika i suhomesnati proizvodi dio su proizvoda koje će građani i turisti još danas i sutra moći kupiti i kušati.

Ovogodišnja manifestacija održava se uz potporu partnera Turističke zajednice Grada Pule, AZRRI d.o.o, Pazin, Tržnice d.o.o. Pula te Grada Pule i Istarske županije.

Kroz cjelodnevna događanja u sklopu manifestacije oživljava se dio gradskog prostora tržnice predstavljanjem kvalitetnih i atraktivnih hrvatskih proizvoda, a manifestacija Histria uključuje niz edukativnih sadržaja te po prvi put i kuharske radionice. Od samog početka manifestacija je usmjerena na predstavljanje kvalitetnih hrvatskih proizvoda, potičući pritom kreativnost i inovativnost proizvođača u cilju postizanja boljeg plasmana i konkurentnosti, ističe predsjednica HGK-ŽK Pula Jasna Jaklin Majetić.
(Rex/foto:Manuel Angelini)

Facebook komentari