Puljanin Albin Lampe (57) dobio mjesec dana pritvora

ALBIN LAMPE JE OSUMNJIČEN ZA ORGANIZACIJU PROSTITUCIJE
Puljanin Albin Lampe dobio je na traženje Državnog odvbjetništva, mjesec dana pritvora zbog opasnosti da bi mogao mogao ponoviti kazneno djelo i zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Kao što smo pisali, pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 57-godišnjak počinio kaznena djela prostitucija, spolno uznemiravanje i iznuda.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 57-godišnjak od 1. srpnja do 24. rujna ove godine, iskoristio tešku financijsku situaciju 30-godišnjakinje i njen odnos zavisnosti o njemu te joj je na području Pule, Medulina, Fažane i Rovinja organizirao susrete s drugim osobama radi pružanja spolnih usluga uz novčanu naplatu.

Muškarac je također i sam koristio spolne usluge 30-godišnjakinje uz novčanu naplatu te je uzimao dio njene zarade, a kada je 30-godišnjakinja odlučila prestati s pružanjem spolnih usluga njemu i drugim osobama, 57-godišnjak ju je počeo iznuđivati. Tražio je od nje novac ili da mu nastavi pružati spolne usluge ili će objaviti njene eksplicitne fotografije i snimke koje je snimio bez njena znanja.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 11. listopada u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.  

Spomenimo i to da je Lampe zaposlenik pulske ispostave Ministarstva poljoprivrede, gdje je radio na visokoj dužnosti pročelnika.

(rex)

Facebook komentari