Love Shopping 2020

LOVE SHOPPING PREDSTAVLJA JEDNU OD ČETIRI TRGOVINSKE AKCIJE U PULI
U petak, 14.2.2020. vezano za Valentinovo,  održat će se, Love Shopping ,  prva od četiri trgovinske akcije u Puli  predviđene za 2020. g. Sve trgovine, njih 37 u centru grada,  uključene u akciju  davat će popuste od najmanje 15% u toku cijelog dana. Trgovine će biti otvorene po svom uobičajenom radnom vremenu.

U sklopu Love Shoppinga i ove godine organizirana je nagradna igra koja traje  od subote, 8.veljače  do petka, 14. veljače 2020. Svi kupci mogu ispuniti nagradni listić i  u mogućnosti su  osvojiti nagradu u trgovini u kojoj su ostvarili kupnju. Svaka trgovina osigurala je po jednu vrijednu nagradu ili poklon bon. Izvlačenje dobitnika nagrada održati će se 18.2.2020.  uslijed izvlačenja dobitnika će početi od zadnje nagrade. Imena dobitnika nagrada biti će objavljena na web stranici TZ Pule http://www.pulainfo.hr i Grada Pule  http://www.pula.hr po održanom izvlačenju.

Love Shopping organizira Udruženje obrtnika Pula, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Pula, Grad Pula i Turistička zajednica grada.

(REX)

Facebook komentari