Lionsi u humanitarnoj akciji u Poreču

PRIKUPLJAJU SREDSTVA ZA CTG UREĐAJ
U petak  su štand Lions kluba Poreč na Trgu slobode u donacijskoj akciji za CTG uređaj za Dom zdravlja Poreč posjetili Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić i dr. Ante Ivančić direktor Istarskih domova zdravlja. Naši gosti su nam dali podršku našoj akciji a Grad Poreč će  dati i svoj prilog ovoj akciji. Svoj doprinos su dali i građani Poreča jer se u dva dana prikupilo 8000 kn donacija. Najmlađe posjetitelje je zabavio i mađioničar Magic Albin i dao svoj doprinos ovoj našoj akciji. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i donacijama što će nam omogućiti kupovinu CTG uređaja. Akcija se nastavlja u subotu od 9-15 sati. Dođite i vi i dajte svoj doprinos.
Na štandovima će biti izloženi prigodni predmeti izrađeni povodom Uskršnjih blagdana koje će posjetitelji dobiti u zamjenu za donacije koje će se prikupljati za CTG uređaj koji je potreban porečkom Domu zdravlja za ginekološku ambulantu.
CTG test – dodatna sigurnost za bebu i mamu
Što je CTG test (kardiotokografija) ?
Kardiotokografijom se provjerava broj otkucaja srca vaše bebe te dobiva li beba dovoljno kisika iz placente, a test se obično radi u posljednjem tromjesečju trudnoće.
Vrijednost uređaja je 45.000 kn, LC Poreč je do sada pribavio 15.000 kn od donacija i očekujemo prikupiti puni iznos sredstava od građana putem ove akcije kao i od donacija naših poduzetnika i institucija.

Facebook komentari