Lions Klub Poreč organizirao humanitarnu donacijsku akciju „Za bijeli štap“

LIONS KLUB POREČ BIO GOST NA GIOSTRI
Proteklog vikenda, točnije od 7. do 9. rujna je Lions Klub Poreč bio gost na Giostri, 12. tradicionalnom porečkom povijesnom festivalu. Lionsi su na svome štandu prikupljali donacije za slijepe sugrađane.

Posjetitelji Giostre imali su priliku da doprinesu humanitarnom radu porečkih Lionsa i da u zamjenu za simboličnu donaciju dobiju vrijedne eksponate u vidu kvalitetne, malo nošene obuće i odjevnih predmeta.

Odaziv posjetittelja je bio jako veliki, tako da su vrijedni Lionsi za ova tri dana prikupili novčana sredstva u iznosu od 7.360,00 kn.

Na Međunarodni dan bijelog štapa, koji se svake godine obilježava 15. listopada i to od 1964. godine, kada je Lyndon Johnson, tadašnji predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, taj dan proglasio Danom bijelog štapa, članovi Lions Kluba Poreč će prikupljene donacije uručiti slijepima porečke Općine.

Lions Klub Poreč se u ime svojih članova i u ime Udruge slijepih i slabovidih Poreč, srdačno zahvaljuje organizatorima Giostre na podršci ovog lijepog projekta.

Veliko hvala i svim posjetiteljima, koji su svojom donacijom podržali akciju i učinili je jako uspješnom.
(REx)

Facebook komentari