Budicin: Love za nove igrače nema i moramo se snalaziti kako znamo

ISTRA 1961 - RIJEKA, SRIJEDA, 27. SIJEČANJ U 15 SATI
Sutra (srijeda, 27.1. u 15 sati) Istra 1961 igra zaostalu utakmicu s Rijekom u najnezgodnijem trenutku i iskreno nemaju se puno čemu nadati, jer će biti desetkovani, a Rijeka se mora vaditi nakon kraha protiv Varaždina. Utakmicu je najavio trener zeleno-žutih Fausto Budicin. 

"Dolazi Rijeka, znamo njihovu kvalitetu, znamo da su izgubili od Varaždina i to je problem jer će oni sve napraviti da im se ne desi dva poraza zaredom. Mi bez obzira na sve probleme želimo dobar rezultat, jer to je lokalni derbi i znamo što to znači i navijačima i nama u klubu." - rekao je Budicin o Rijeci.

Što se dolazaka novih igrača tiče trener Istre 1961 je skeptičan i ne vjeruje da će se desiti nešto kapitalno, tako da se pouzdaje samo u rad i borbenost. 

"Ja iskreno ne očekujem nove igrače, jer ako nismo doveli ništa do sada, ne vjerujem da ćemo dovesti nešto. Ako dovedemo super, ako ne, isto super, imamo to što imamo, ne tražim alibi, samo tražim maksimalnu borbenost. Realno treba biti iskren i reći da su razlike u HNL-u dosta izražene između gornjeg i donjeg doma, ali nećemo plakati, samo želim izvući maksimum iz momčadi. Svi imamo zajednički cilj, izvući opstanak. meni trenutno da li će doći novi igrači, da li će Gržan otići, nije bitno, mislim bitno je, ali sada moram razmišljati samo o utakmici s Rijekom i kako da izvučemo pozitivni rezultat." - rekao je Budicin o prijelaznom roku dodavši: "Ne treba dovoditi igrača samo da bi se dovelo, ako možemo dovesti dva kapitalca koji će odmah raditi razliku, OK, ako ne možemo, nećemo razbijati glavu s tim. Love nema i moramo se snalaziti kako znamo."

"Protiv Rijeke ćemo igrati bez Tomaševića, Einara, Fuentesa, Lisice, Vuka, Navarra, Blagojevića, Guzina i Rafa Paez su spremni za pola sata igre, a Bosančić i Perera su jučer odradili prvi trening, pa ćemo vidjeti što mogu. Biti će to šansa za igrače koji su u drugom planu, koji moraju dokazati da zaslužuju bolji status."

Mogući sastav: Lučić, Hujber, Kim (Bosančić), Šutalo, Sergi, Halilović, Ivančić (Gyu), Lončar, Gržan, Sane, Špoljarić. 

(rex)

Facebook komentari