Lijepe vijesti za pulsku paraolimpijku Jelenu Vuković

STIGAO NEOČEKIVANI POPUST ZA KOLICA
U redakciju nam je stiglo pismo voditelja stranice za prikupljanja donacije za Jelenu Vuković koje prenosimo u cijelosti:

"Dragi naši
Prije neki dan smo dobili izvanrednu vijest od proizvođača kolica. Na jedinstveni način, oni su se pridružili našoj akciji 1500 nas za Jelenina kolica i odlučili se na uistinu velikodušnu gestu u obliku posebne ponude, odnosno, spustili su cijenu kolica za, ni vise ni manje, nego 16 000,oo kuna [��]

Za nas je to izvanredna vijest i ovim putem se zahvaljujemo svima koji su to omogućili i dali svoju dobru riječ da se ostvari taj popust, jer on je uistinu vrlo značajan i vjerujem da je bitno skratio vrijeme da svi zajedno dođemo do konačnog cilja i prikupimo sredstva za Jelenina kolica do nove godine, jer to je rok do kada je popust ponuđen.
Ako među vama svima koji dođete na ovu stranicu, kao posjetitelji ili donatori, postoji netko tko može i ima vremena i kvalitetnu ideju, podići razinu svijesti društva o potrebitosti i iznimnoj važnosti kvalitete pomagala koja su potrebna osobama sa invaliditetom, molim vas, pokrenite se, jer brigom za one najosjetljivije u našim zajednicama i društvu činimo sebe boljim ljudima kroz zadovoljstvo pomaganja i omogućavanja kvalitetnijeg života onima kojima je pomoć i potrebna.

U Hrvatskoj postoje stotine ljudi, odraslih, starijih i djece, koji zbog neadekvatnih pomagala žive teškim i izoliranim životima. Odrasli si teško nalaze životne partnere, stariji su osuđeni na samoću i izolaciju, a mladi nemaju mogućnosti pronaći se u životu i okušati se u aktivnostima koje ih privlače i otežana im je interakcija sa vršnjacima, gradnja samopouzdanja i ljubavi za život. Pomognimo im svi, na bilo koji način možemo, a vi, koji imate vremena i prije svega resursa, pokusajte pokrenuti nešto na široj platformi da se, kao društvo, pokrenemo sa točke inertnosti."

Za sve ostale donacije dostavljamo vam podatke za uplatu.

Swift ZABAHRXX
IBAN HR3923600001501454423
Model: HR01
Poziv na broj: 225
FAMAX doo
Svrha uplate DONACIJA ZA JELENU VUKOVIĆ

REx

Facebook komentari