LAG „Središnja Istra“ u petak otvara svoja vrata

POZIV NA DANE OTVORENIH VRATA UDRUGA U LAG-U „SREDIŠNJA ISTRA“
LAG „Središnja Istra“ pridružio se ovogodišnjim Danima otvorenih vrata udruga koji se u organizaciji Ureda Vlade Republike Hrvatske, održavaju od 28. do 30. svibnja. Ovom se inicijativom daje prilika udrugama da građanima predstave svoje programe i aktivnosti ali i da podsjete na važnu ulogu koju udruge imaju u povezivanju građana u rješavanju problema i stvaranju mreža uzajamne podrške.

   Svi građani koji posjete udruge tijekom Dana otvorenih vrata moći će preuzeti i ispuniti „putovnicu“ u koju će unositi žigove udruga i svoje dojmove, te osvojiti prigodne nagrade. U sklopu dana otvorenih vrata, zaposlenici LAG-a “Središnja Istra” biti će na raspolaganju za individualna savjetovanja vezana za dobivanje potpora putem alternativnih izvora financiranja za već postojeće ili buduće projektne ideje iz različitih područja interesa (poljoprivreda, malo i srednje poduzetništvo, odgoj i obrazovanje, sport). Danima otvorenih vrata LAG-a „Središnja Istra“ pridružit će se i Udruženje obrtnika Pazin za savjetovanja vezana za programe Mjera za poticanje zapošljavanja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u 2015. godini.

   LAG “Središnje Istra” očekuje vas na Danima otvorenih vrata u petak, 29. svibnja od 9 do 15 sati, na adresi 154. brigade Hrvatske vojske 5 u Pazinu (bivša vojarna). U cilju pružanja što konkretnijih informacija, poželjna je prethodna najava na broj mobitela: 091/605-1531 ili na e-mail adresu: roberta@lag-sredisnjaistra.hr. (Rex)

Facebook komentari