Kućice na tržnici su pun pogodak - VIDEO

U SUBOTU SE SVE RASPRODALO I PRIJE KRAJA RADNOG VREMENA
Grad Pula i Pula Film Festival su kućice koje se koriste za vrijeme Adventa u Puli dali na besplatno korištenje OPG-ima za prodaju svojih proizvoda. Nakon što je u petak montirano 15 kućica, od čega 11 na gradskoj i 4 na tržnici Veruda, u subotu, 4. travnja, za sve zainteresirane građane su se iste i otvorile. A zainteresiranih je bilo i više nego se očekivalo.

To nam je potvrdio direktor pulske Tržnice Renato Perc, koji kaže kako se u subotu sve prodalo i prije kraja radnog vremena. A radno vrijeme tržnice sada je od 8 do 13 sati, s time da ona neće biti otvorena na Uskrs i Uskršnji ponedjeljak.

Perc je istaknuo kako ribarnica još uvijek ne radi jer nije dobivena potrebna dozvola, isto kao i štandovi sa sadnicama, što prodavačima stvara probleme pošto „sadnice rastu, a nemaju ih gdje prodati.“

Uskoro će se u kućicama izvršiti i zamjena zakupaca.

Sve aktivnosti na tržnici su u skladu s preporukama Stožera civilne zaštite RH; na ulazu je dezinfekcijsko sredstvo za ruke, zaštitar pazi da se ne stvaraju prevelike gužve, a na podu su trake koje označavaju minimalnu udaljenost između kupaca od 2 metra.

 

Posted by Regional Express on Monday, April 6, 2020

(REx/Manuel Angelini)

Facebook komentari