Kuglačice Istre gostovanjem u Ogulinu nastavile pozitivan niz

OGULIN - ISTRA 1:7
Kuglačice Istre su subotnjim gostovanjem u Ogulinu nastavile pozitivan niz koje su započele u drugom dijelu prvenstva 1.HKL - žene. Utakmica je završila rezultatom 7:1 za Istranke i sa 229 čunja viška. Posebno raduje da su sve igračice dobro odigrale i postigle ukupni rezultat ekipe od 3500 čunja, što je san svake ženske ekipe da to dostigne.

Nakon prvog para rezultat je bio 1:1 i kada su možda domaće igračice gajile neku nadu jer je njihova igračica srušila 607 čunja, ulaskom Marijane Liović u drugom paru sve im je snove uništila. Marijana je igrala maestralno i oborila velikih 629 čunja. Zadnji par je imao ugodan zadatak samo povećati već postignuti rezultat.
Za Istru  igrale su: Maja Nanić (588), Valentina Pavlaković(579), Marijana Liović(629), Nikolina Pavlaković(561), Katja Oplanić(571) i Nataša Ravnić(572).
Slijedeći vikend u Poreč dolazi ekipa Admirala iz Zagreb koja je ove subote napravila veliki podvig pobjedivši na svojoj kuglani ekipu Mlake iz Rijeke i tako im nanijela prvi ovogodišnji poraz.
Susret će biti pravi derbi jer se radi o dvije izjednačene ekipe ali poznavajući Istranke vjerujemo da će ipak one biti te koje će odlučivat o ishodu.
Igra se u subotu u 12 sati ali bez publike pa utakmicu možete pratiti preko Live Streaminga. 
(REX)

Facebook komentari