KRSG Poreč bio domaćin Kupa Hrvatske u ritmičkoj gimnastici

NASTUPILE MLADE GIMNASTIČARKE IZ POREČA, JUNIORKA CVITKOVIĆ PETA
U subotu je u Poreču održana završnica Kupa Hrvatske u ritmičkoj gimnastici na kojoj je sudjelovalo 100 gimnastičarki iz 11 hrvatskih klubova (GK Aura, KRG Leda, GK Maksimir i KRG Zagreb iz Zagreba, GK Vindija iz Varaždina, KRG Sirena iz Zadra, GK Šibenik-Dalmacija  te KRG Nebo iz Šibenika, KREG Galatea iz Funtane, KSRG Gazela iz Pule, te KRSG Poreč kao domaćin prvenstva).

Pod vodstvom trenica Natalije Tvrković i Jane Oplanić (ujedno i sutkinje), te Carle R. Jugovac-Podvezanec (sutkinje) u kategoriji mini natjecala se Umma Ramadani te osvojila 15. mjesto. U kategoriji mlađih kadetkinja Mia Tubaković je osvojila 8. mjesto, Marie Lou Čugalj je osvojila 11. mjesto te Lea Jugovac 21. mjesto. U kategoriji juniorki Ana Cvitković je osvojila 5. mjesto.

U pauzi prije otvaranja prvenstva nastupile su se i najmlađe članice kluba - škole ritmike koje su zajedno sa trenericom Giuliom Moreale predstavile roditeljima svoj rad, a na kraju natjecanja, prije proglašenja rezultata nastupile su sve članice natjecateljskog tima kluba u koreografijama trenerice Natalije Tvrtković.

(REX)

Facebook komentari