Kristina Bulešić: HNS-ova inicijativa „pretočena“ u amandman

PRIOPĆENJE HNS-A PULA
Na jučerašnjoj sjednici gradskog vijeća grada Pule usvojen je amandman na prijedlog proračuna Grada za sljedeću godinu, kojim se osigurava školska marenda učenicima osnovnih škola Grada Pule čije obitelji nisu korisnici socijalne skrbi sukladno Odluci o socijalnoj skrbi Grada Pule, a nisu financijski u mogućnosti sami osigurati svojoj djeci obrok u školi. Amandmanom su osigurana sredstva u iznosu od 160.000,00 kuna, a što je dostatno za pokrivanje marendi stotinjak pulskih školaraca koji nažalost danas ne mogu uživati blagodat toplog obroka.

Izglasani amandman svakako je između ostalog i rezultat snažnog zalaganja pulskog HNS-a, predvođenog predsjednicom Kristinom Bulešić, koja je već početkom svoga mandata naznačila da će se Hrvatska narodna stranka podružnica Pula zalagati za socijalno najosjetljivije skupine, te za jednakost sviju građana.

„Konstantan pritisak koji vršimo na gradsku vlast kako bi se pomoglo našim sugrađanima urodio je plodom, uz svestranu podršku građana Pule. Našim je sugrađanima dosta svađa i političkih prepucavanja. Građani Pule žele znati kako politika njihov život može učiniti boljim. Upravo je boljitak građana Pule cilj Hrvatske narodne stranke, te ćemo nastaviti i dalje upozoravati što nije dobro i što treba mijenjati u radu gradske vlasti, nudeći konkretna rješenja za dobro sviju.“, naglasila je Bulešić

U Pulskom HNS-u se nadaju kako to neće biti njihova posljednja inicijativa koju će gradska vlast prepoznati kao društveno korisnim doprinosom za boljitak građana Pule.

(rex)

Facebook komentari