Krenule prijave za Rock Caffe Orchestra

ROCK CAFFE ORCHESTRA – ŠTO, GDJE, KADA, KAKO… (NEDJELJA, 3. SVIBNJA U 16 SATI)
Povodom Dana grada Pule i u sklopu festivala Rock'n'Grill, u nedjelju, 3. svibnja 2020. u 16 sati, na Hidrobazi će nastupiti veliki Rock Caffe Orchestra kao dio velikog spektakla već viđenog u svijetu, ali prvi put u Hrvatskoj. Naime, Rock Caffe Orchestra bi trebalo sačinjavati 50 bubnjara, basista i gitarista, te vokala. 

Organizator manifestacije je Rock Caffe Pula, a u utorak, 3. ožujka objavljen je poziv svim glazbenicima koji žele biti dio ovog orkestra, rijave završavaju 30. ožujka u ponoć, a svi koji žele sudjelovati trebaju na mail rockcaffeorchestra@gmail.com poslati ime i prezime, godinu rođenja, koji instrument sviraju, link na jednu snimku gdje sviraju ili pjevaju te svoj e-mail. Sve pristigle prijave pregledat će stručni žiri, te će imena sudionika biti objavljena 4. travnja na Facebook stranici Rock Caffe Orchestra. 

TKO MOŽE SUDJELOVATI?

Mogu sudjelovati pjevači i pjevačice, gitaristi i gitaristice, basisti i basistice, bubnjari i bubnjarke. Godine kao ni nivo glazbenog obrazovanja nisu važni – važno je da znate odsvirati repertoar, da ste voljni navježbati repertoar koji vam pošaljemo, da ćete dobro navježbati pjesme koje vam se pošalju i da ste točno na vrijeme na mjestu koncerta za probu, kao i za sam koncert.

ŠTO NOSE SUDIONICI ROCK CAFFE ORCHESTRA?

Pjevačima i pjevačicama će biti osiguran mikrofon, dok ostali nose svoje instrumente – gitaru i pojačalo, bas gitaru i pojačalo, bubanj i tepih za bubanj ako vam je potreban. Napomena: donesite mala pojačala, za gitare maksimalno 50 watti.
Svi bubnjari trebaju donijeti svoje slušalice za monitoring, a slušalice trebaju imati konektor stereo jack 6,3 mm. Za pjevače, gitariste i basiste bit će osigurani zvučnici za monitoring.

ŠTO DOBIVAJU SUDIONICI ROCK CAFFE ORCHESTRA?

Svaki sudionik dobit će bonove za dva topla obroka i bonove za dva pića. Troškovi prijevoza se ne pokrivaju, te nema organiziranog noćenja niti se pokrivaju troškovi noćenja.

ŽELIM BITI DIO ROCK CAFFE ORCHESTRA! AUDICIJA - KAKO SE PRIJAVITI

Prijave za Rock Caffe Orchestra počinju 3. ožujka 2020., i završavaju 30. ožujka 2020. u ponoć.
Svi koji žele sudjelovati moraju na mail rockcaffeorchestra@gmail.com poslati sljedeće:

IME I PREZIME
GODINA ROĐENJA
SVIRAM (upisati koji instrument) / PJEVAM
LINK*
E-MAIL:
*Svatko tko se prijavi obavezno mora poslati link na jednu video snimku kako svira ili pjeva. Snimka može biti sa nastupa s bendom, ili pak gdje sami svirate ili pjevate. Link na video snimku može biti s YouTubea, Facebooka ili Dropboxa.
Prijavom za sudjelovanje u Rock Caffe Orchestru pristajete na uvjete za sudjelovanje u Rock Caffe Orchestru.

VAŽNA NAPOMENA:
 
Ako svi članovi nekog benda žele sudjelovati u Rock Caffe Orchestru, svaki član se mora posebno prijaviti, i to po kategoriji (pjevanje, gitara, bas, bubanj) u kojoj želi nastupiti. U naslov maila obavezno napišete ime i prezime i za koji instrument se prijavljujete (pjevanje, gitara, bas, bubanj)

Prijavom za sudjelovanje u Rock Caffe Orchestru obavezujete se da ćete:

Navježbati pjesme kod kuće
Doći na probu Rock Caffe Orchestra
Doći na koncert Rock Caffe Orchestra
Broj sudionika je ograničen, stoga ako niste sigurni da ćete sudjelovati, nemojte se prijavljivati, već pustite slobodno mjesto za nekog od kolega i kolegica glazbenika koji će sudjelovati.

IZBOR SUDIONIKA

Sve pristigle prijave pregledat će naš stručni žiri. Imena sudionika objavit ćemo 4. travnja 2020. na našoj Facebook stranici Rock Caffe Orchestra.
Ako ste prošli audiciju, na vaš e-mail dobit ćete popis pjesama koje trebate navježbati kao i snimke pjesama.
Sve informacije oko sudjelovanja i nastupa u Rock Caffe Orchestru objavit ćemo na Facebook stranici Rock Caffe Orchestra te ćete ih dobiti putem e-maila (zato se morate prijaviti na mail rockcaffeorchestra@gmail.com).

KOJE SU OBAVEZE SUDIONIKA?

Pjesme koje ćete izvoditi kao sudionik Rock Caffe Orchestra morate navježbati kući.
Proba Rock Caffe Orchestra održat će se na dan koncerta, u nedjelju, 3. svibnja, od 10 do 12 i od 12.30 do 14 sati.
Nastup Rock Caffe Orchestra je u nedjelju, 3. svibnja, u 16 sati.
Svi sudionici Rock Caffe Orchestra moraju biti na poziciji na kojoj nastupaju najkasnije pola sata prije početka probe i pola sata prije početka koncerta, a sva oprema im mora biti namještena i spremna za početak sviranja.
Sudjelovanje na probi je obavezno.
Preporuka: ponesite sa sobom bocu vode i ručnik.

TKO MOŽE DOĆI SA MNOM?
U prostoru gdje nastupaju glazbenici mogu biti isključivo roditelj ili pratnja za osobe mlađe od 18 godina. Svi ostali mogu uživati u koncertu na prostoru namijenjenom za publiku.

SNIMANJE I FOTOGRAFIRANJE
Prijavom za sudjelovanje u Rock Caffe Orchestru, pristajete da vas se može snimati i fotografirati te da se te fotografije mogu koristiti za objave u medijima i na društvenim mrežama.
Koncert Rock Caffe Orchestra snimat će se video kamerama a bit će tu i fotografi. Ako želite, slobodno ponesite i vlastitu kameru, ali pazite da ne ometate druge sudionike Rock Caffe Orchestra.

PROBA ROCK CAFFE ORCHESTRA
Svi glazbenici moraju biti na prostoru koncerta na Hidrobazi na Puntiželi u nedjelju, 3. svibnja. S obzirom da u Rock Caffe Orchestru sudjeluje velik broj glazbenika (oko 200) svi sudionici su obavezni doći na vrijeme, te slijediti upute organizatora i koordinatora koji će biti zaduženi za svaku pojedinačnu sekciju glazbenika.

Svi sudionici Rock Caffe Orchestra moraju se po dolasku, u razdoblju od 8 do 9 sati, prijaviti na poseban šalter, gdje će dobiti akreditacije i bonove za hranu i piće, a organizator će ih uputiti gdje da se jave da im se dodijeli pozicija na kojoj nastupaju. Za svaku sekciju (pjevači, gitaristi, basisti, bubnjari) bit će zadužen poseban koordinator.
Svi moraju biti spremni za početak probe u 9.30 sati - to podrazumijeva da su u 9.30 sati montirani bubnjevi, složena i spojena pojačala, i da je svatko na svojoj poziciji gdje će i nastupati.

Kad vam se dodijeli pozicija na pozornici, možete tamo ostaviti svoje instrumente. Preporučamo glazbenicima da za svaki slučaj ponesu vodootporno platno za prekriti instrumente kad ne sviraju, radi zaštite.

Ako ste stariji od 18 godina, na pozornici tj. prostoru gdje se svira za vrijeme probe ne možete imati društvo, tj. roditelje, prijatelje ili partnera/icu. Jedan roditelj/pratitelj može biti za vrijeme probe na pozornici tj. prostoru gdje se svira.

KONCERT ROCK CAFFE ORCHESTRA

Svi sudionici Rock Caffe Orchestra moraju biti spremni za nastup i na svojim pozicijama u 15.30 sati (pola sata prije početka koncerta). Na pozornici tj. prostoru gdje se svira za vrijeme koncerta su ISKLJUČIVO sudionici Rock Caffe Orchestra koji sviraju ili pjevaju. Roditelji/pratitelji maloljetnih sudionika također ne mogu biti na pozornici za vrijeme koncerta, već mogu pratiti koncert iz prostora namijenjenog za publiku. Koncert počinje točno u 16 sati!

NAKON KONCERTA ROCK CAFFE ORCHESTRA

Nakon koncerta, svaki sudionik mora u roku od dva sata demontirati i odnijeti svoju opremu s pozornice tj. prostora za sviranje.

(rex)

Facebook komentari