Kreće natječaj Moja #BetterMeHrvatska powerica!

OSVOJITE SREBRNU #BETTERME OGRLICU ZLATARNE DOŠEN!
#BetterMeHrvatska ne miruje! Za sve zainteresirane građane upravo kreće nagradni natječaj #BetterMe Hrvatska powerica!  Podsjetimo, power šetnja je brza šetnja u trajanju od 1 sat, preporučena brzina je 6 km/sat!  Natječaj ima za cilj da sakupite što više sudionika u Vašoj power šetnji! Stoga, pozovite prijatelje, rodbinu i obitelj!Sudionik koji sakupi najviše pratitelja i sudionika u power šetnji dobiva na poklon #BetterMeHrvatska srebrnu ogrlicu by Zlatarna Došen!

Pravila:
Pozovite što više ljudi da se uključe u power šetnju, tako što ćete objaviti fotografiju s Vaše power šetnje na Facebooku i Instagramu, i ispod tagirate sve one koje želite pozvati u šetnju.

Napravite potom fotografiju s Vašom ekipom u power šetnji i objavite tu istu fotografiju  s tagovima: #BetterMeHrvatska, #MojaPowerica, #JaSamBetterMe - ukupno 3 hashtaga na Facebooku i Instagramu.

Pogledajte Facebook i Instagram stranice Zlatarne Došen i #BetterMeHrvatska  i slobodno ostavite like, ako Vam se sviđa sadržaj (nije obavezno!)

Natječaj traje od nedjelje 27. kolovoza 2017. do nedjelje 10. rujna 2017. (23.59.59 sati )

Pobjednika koji okupi najbrojniju i najjaču ekipu za power šetnju, ćemo odabrati u ponedjeljak, 11. rujna .  Svi detalji natječaja dostupni su na: https://www.facebook.com/bettermehrvatska/posts/1430421557023631

Na ovaj način želimo potaći i motivirati čim više osoba na borbu protiv umora, nesanice i zdravstvenih problema, te pokazati svima koliko puno vrijedi pokret i svakodnevno kretanje!

Uključite se! Sretno!

(rex)

Facebook komentari