Kozmetika Kalis efikasna u borbi protiv bora

KOZMETIKA KOJA SE PROIZVODI U ITALIJI OD SIROVINA EU
Kalis je tvrtka koja se već više od 35 godina bavi istraživanjem i razvojem proizvoda iz područja dermokozmetike, parfema i dodataka prehrani, pod svojim imenom ili za potrebe trećih.  U Hrvatskoj aktivno posluju tek unazad posljednje 2 godine.

Sama ideja  današnjeg kozmetičkog diva započela je 1979. u galenskom laboratoriju obiteljske ljekarne što je 1983. vodilo k osnivanju tvrtke od strane magistra farmacije Fabio Brunetta.

Misija Kalisa bazira se na istraživačkoj strasti, na kreacijama i kontinuiranom poboljšanju proizvoda. Uporište Kalisa je vlastiti etički kodeks čije su temeljne odrednice: povjerenje, vjernost, poštenje, transparentnost, marljivost, zaštita okoliša, izgradnja i njegovanje odnosa kako s klijentima i tako i s dobavljačima.

Tvrtka posjeduje brojne certifikate , od normi dobre proizvođačke prakse (UNI EN ISO 9001, ISO 22716) pa do proizvodnje medicinskih proizvoda topičke primjene (ISO 13485) te je poznata  po kontinuiranom istraživačkom i inovativnom radu na proizvodima koji su koncipirani i formulirani tako da udovolje svim mogućim naučnim potrebama tržišta.

Kod istraživanja i kontrole kvalitete Kalis raspolaže izuzetno dobro opremljenim laboratorijem te je tako u stanju izvesti brojne analize sirovina i analize gotovih proizvoda pošto raspolaže najsuvremenijim i najefikasnijim instrumentima za kemijsko- fizikalne analize, razne instrumente za mikrobiološke analize i instrumente za analizu kože.

Kalis djeluje i kao konzultant mnogim multinacionalnim kompanijama s područja dermatologije i kozmetologije kod stvaranja formulacija sa specifično zahtjevnim sirovinama i aktivnim tvarima u njihovim proizvodima.

Serumi i kreme u borbi protiv bora i podočnjaka
Bore su učestali problem na licu, a starenjem su naravno sve više vidljive. Iako je to sasvim prirodna pojava i normalan proces, htjeli bismo smanjiti njihovu vidljivost ili odgoditi njihov nastanak. Osim zdrave prehrane, kreme protiv bora su najbolje oružje koje možemo koristiti.
Krema protiv bora razlikuje se od uobičajenih krema za lice po aktivnim sastojcima koji usporavaju starenje kože, zaglađuju i smanjuju vidljivost postojećih bora. Iz bogate palete Kalis proizvoda protiv bora izdvajamo:

-10 Menodieci  - Instant efekt serum za vrećice ispod očiju i tamne podočnjake
Proizvod namjenjen za njegu područja oko očiju, izravnavanje bora, smanjenju vrećica oko očiju, tamnih podočnjaka i osvjetljavanju pogleda. Vrečica u roku od 10 minuta ženskom i muškom licu daje pomlađen izgled sa dugotrajnim efektom. Zahvaljujući prisustvu polisaharida i silicija nakon apsorbiranja momentalno izravnava bore , a djelovanjem gela aloe i hijaluronske kiseline hidratizira kožu.

Tetravalente emulzija
Emulzija na bazi biljnih ulja, hijaluronske kiseline, koenzimom Q – 10 te vitaminima A i E namjenjena je za prevenciju i njegu bora i suhe kože.

Siero Antirughe Antiossidante – antioksidativni serum
Serum koji sadrži kombinaciju antioksidativnih i anti ROS ( reactive oxigen species) aktivnih tvari. Uz to, sadrži vitamin C koji djeluje u sinergiji s drugim antioksidansima: elaginska kiselina iz nara, karnozin i lipoična kiselina. Namjenjen je za intenzivnu njegu, a djeluje protiv bora te diskoloracije kože.

Lympha emulzija
Emulzija obogaćena meristemskim stanicama Ajuge reptans. Sadrži hijaluronsku kiselinu i vitamin E, a preventira stvaranje bora i djeluje hidratizirajuće.

(REX)

Facebook komentari