Kovari u subotu igraju na domaćem terenu

AKTIVNOSTI ZA VIKEND
Nakon uspješno odrađenog prvog kola u Premijer ligi u kojem su kovari pobijedili na vrućem gostujućem terenu u Varaždinu rezultatom 31-28, na red dolazi prva domaća utakmica protiv Rukometnog kluba Rudar iz Ruda.

Gosti su u prvom kolu upisali poraz protiv, možemo reći najkompletnije momčadi lige te favorita za prvo mjesto, RK Dubrave iz Zagreba. Dečki s Dubrave su od samog početka utakmice vodili te su čak u dva navrata vodili s +11 na poluvremenu utakmice i +10 razlike u 40. minuti utakmice. Međutim RK Rudar iz Ruda do kraja utakmice uspijeva nadoknaditi zaostatak te u zadnju minutu ulaze s golom zaostatka i mogućnošću da u potpunosti poravnaju utakmicu međutim na kraju ipak pobjeda odlazi u Dubravu. Time je RK Rudar iz Ruda definitivno pokazao da su momčad koju ne treba podcjeniti te da do zadnjeg trena mogu biti opasni.

S druge strane domaćin RK Rudan Labin nastavio je s dobrim rezultatima iz prošle sezone te vjerujemo da će se nakon odlične utakmice u Varaždinu takav niz nastaviti i ove subote u SC Franko Mileta.

Kao što smo već spomenuli, utakmica se igra u subotu s početkom u 20:00 sati u velikoj dvorani SC Franko Mileta.

 

Ove subote sezonu u 1. HRLDA Zapad započinju dječaci Rukometnog kluba Rudan Labin i to na gostovanju u Rijeci. Kao i prijačnjih godina, državna liga igra se po turnirskom modelu po kojem dva para igraju protiv druga dva para. U našem slučaju RK Rudan Labin je u praru s RK Rovinjem te obje ekipe očekuju utakmice protiv RK Zameta i RK Trsata. Utakmice se igraju na Kozali u dvorani Dinka Lukarića s početkom u 11:00 sati.

11:00 / RK Zamet – RK Rudan Labin
12:00 / RK Trsat – RK Rovinj
13:00 / RK Rudan Labin – RK Trsat
14:00 / RK Rovinj – RK Zamet

(Rex)

Facebook komentari