Kovari ovog vikenda nastavljaju s prvenstvom

DONOSIMO SVE AKTIVNOSTI I RASPORED
Ove subote počinje drugi dio prvenstva u 1. HRL Jug; na rasporedu je 12. kolo u sklopu kojeg kovarima u goste dolazi momčad RK Solina. S obzirom na stanje na tablici prednost možemo dati kovarima zbog domaćeg terena, međutim obje su momčadi bodovno izjednačene, u 11 utakmica 8 bodova na kontu. RK Rudan Labin se nalazi na 10. mjestu a RK Solin zbog lošije gol razlike na 11. mjestu.

Ono što veseli u domaćim redovima je povratak ozlijeđenog Jelušića, kojeg je labinska publika imala priliku vidjeti u posljednjoj domaćoj utakmici u prvom djelu prvenstva, te povratak Jurmana i Lazara. Time je trener Prskalo dobio na širini što će se sigurno odraziti i na kvalitetu igre. Za subotnji ogled trener neće moći računati na Pavlova i Gajicu.

Utakmica se igra u subotu 15.02. u SC Franko Mileta s početkom u 20:00 sati.


Osim seniora, nastavak prvenstva obilježit će i druga momčad koja u sklopu 12. kola 3. HRL Zapad ugošćuje drugu momčad RK Poreča. Utakmica je na rasporedu u srijedu 12.02. u SC Franko Mileta s početkom u 17:30 sati.


Osim seniorskih utakmica, ovog vikenda svoje utakmice će odigrati kadeti i mlađi kadeti. Kadeti u subotu, u sklopu 4. kola 2. HKRL Zapad, putuju u Senj gdje će odigrati dvije utakmice, protiv domaćina RK Senja i protiv RK Mornar Crikvenice.

Raspored utakmica:
- 10:00 / Senj – Rudan Labin
- 11:00 / Mornar Crikvenica – Buzet
- 12:00 / Buzet – Senj
- 13:00 / Rudan Labin – Mornar Crikvenica

Mlađi kadeti u nedjelju igraju 4. kolo Županijske rukometne lige u Labinu, u SC Franko Mileta. Kovarima u goste dolaze momčadi RK Poreč i RK Umaga.

Raspored utakmica:
- 10:00 / Rudan Labin – Poreč
- 11:00 / Poreč – Umag
- 12:00 / Umag – Rudan Labin

(Rex)

Facebook komentari