Koncertna poslastica Bruno Krajcar – Edin Karamazov

ČETVRTAK NA TRSATSKOJ GRADINI
Hrvatska glazbena unija Istarske Županije, Pula poziva na koncert «Bruno Krajcar - Edin Karamazov i gosti» koji će se održati u četvrtak, 2. srpnja s početkom u 21.30 sati na Trsatskoj Gradini. Nakon uspješnog nastupa u Raklju, Bruno priređuje još jednu glazbenu poslasticu na Trsatskoj Gradini u sklopu manifestacije „Ljeto na Gradini“, gdje će ugostiti poznatog glazbenika Edina Karamazova. Sa Karamazovim je Krajcar započeo suradnju na albumu „Mate Balota“ gdje je kao lutnjista gostovao u pjesmi „Na Rečini“.  Na sutrašnjem koncertu svoj doprinos dati će i  prva dama istarske glazbe Lidija Percan, Putokazi i poznata pulska pjevačica Tasha.
Nakon osvajanja Porina za album „Mate Balota“ u kategoriji najboljeg etno albuma, kantautor Bruno Krajcar počastio je vjernu publiku nesvakidašnjim iventom na brdu Svete Agnije u Raklju, gdje mu se u veličanstvenoj atmosferi  svojih skladbi pridružio legendarni Oliver Dragojević, izvevši jedinstven koncert  na dva klavira spojivši Istru i Dalmaciju.
Ujedinivši tako snage i pozitivne vibracije koje su proizlazile iz dubokih skladbi potpomognutih moćnim krajolikom, mnogobrojna publika koja je brojala između pet-šest tisuća ljudi, raspjevano je uživala i nadglašavala interpretatore. Osim Olivera, Krajcara je i u Raklju pratila dama istarske glazbe Lidija Percan, te ženska klapa Teranke.
HGU poziva na sutrašnji koncert, koji će biti, kako kažu organizatori, spoj dobre glazbe i ugodne atmosfere. (REX)

Facebook komentari