Koncert pulskih promotera nominiran na Music Awards Ceremony u Beogradu

KONCERT DUBIOZE KOLEKTIV NA TAŠMAJDANU PULSKIH PROMOTERA NOMINIRAN ZA KONCERT GODINE
Agencija Virido S.A. iz Pule, iza koje stoji poznati pulski promoter Dorijan Vrkljan i direktorica Amila Vinovrški, jučer su bili među šest nominiranih na spektakularnoj nominaciji Music Awards Ceremony u Beogradu i to u konkurenciji za najbolji koncert u regiji u zadnje dvije godine, i to zahvaljujući koncertu Dubioze Kolektiv koji je održan 30. lipnja 2018. na beogradskom Tašmajdanu.

Publika je glasala za svoje favorite putem online glasanja i tako se došlo do pobjednika, gdje je koncert Dubioze Kolektiv naših Puljana bio u neravnopravnom položaju, jer su mu konkurenti bili koncerti Željka Joksimovića, Ace Lukasa, Đorđe Balaševića, Saše Matića i Marije Šerifović koji ipak imaju puno veću glasačku mašinu, ali ostaje saznanje da jedino iza koncerta Dubioze Kolektiv stoje hrvatski promoteri.

Interesantno je da je u konkurenciji s Viridom S.A. bio i koncert Đorđe Balaševića iz Štark Arene Beograd od 30.12.2017. jer su samo godinu dana prije 2016. organizirali isti koncert na istom mjestu, a još se pamti i njihov koncert Đorđe Balaševića u pulskoj Areni održan 4. kolovoza 2016. na kojem je scenografija bila pulska željeznička stanica, a Đole je posebno za tu priliku napravio drugu verziju pjesme ''Na stanici u Puli'' pod nazivom ''Istra - Zemlja vila''.

Osim koncerta Virido S.A., u konkurenciji za najbolju ''pop numeru muškog izvođača'' bio je još jedan Istrijan, naravno Tony Cetinski za pjesmu ''General bez činova'', ali je u njegovoj konkurenciji pobijedio Petar Grašo s pjesmom ''Ako te pitaju''

MUSIC AWARDS CEREMONY (MAC) POWERED BY HUAWEI u organizaciji i produkciji Skymusic-a, okupila je jučer, 29. siječnja 2019. najpopularnije izvođače iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije, na dodjeli prvih regionalnih muzičkih priznanja.

Tijekom preko 4 sata programa sudjelovalo je preko 60 poznatih ličnosti, a sve je direktno za Hrvatsku prenosio RTL.
Prije početka prijenosa, oko 200 VIP gostiju prošetalo je crvenim tepihom, a ceremoniju je uživo u Štark Areni Beograd pratilo 15.000 posjetitelja.

Publika je mogla uživati u nastupima njavećih regionalnih zvijezda iz svih vrsta glazbe, pa su na bini između ostalima bili Massimo Savić, Jelena Rozga, Letu štuke, Plavi orkestar, Rasta, Aca Lukas, Petar Grašo, Željko Joksimović, Van Gogh, Stjepan Hauser, Marija Šerifović, Nataša Bekvalac, Toni Cetinski, Bajaga, Sergej Ćetković, Karolina Gočeva i Jelena Karleuša.

Osim toga na live nastupima predstavljeni su najsuvremeniji trendovi koncertne tehničke produkcije, scenografije, audio i video tehnologije, pokretni ekrani i inovativni koncept rasvjete, po čemu je Skymusic u poznat u cijeloj regiji.

(rex)  


 

Video vezan uz članak

Facebook komentari