Koncert: Giulia Guarneri Giovanelli i Tatiana Šverko

OPEN OPERA
Nakon tek dovršenog intenzivnog glazbenog tjedna u Radionicama "Arena International", 7. kolovoza u Crkvi Sv.Franje zazvučalo je izuzetnom bogatom koncertom u kojemu su nastupili mladi talentirani solisti, njihovi mentori zbor i orkestar.
Upravo u zboru u projektu "Glazba nad spaja " pridružila se  sopranistica Giulia Guarneri Giovanelli (1990.god. ), mlada lirska pjevačica iz Cremone, koja je diplomirala 2015 na Konzervatoriju "Giuseppe Nicolini" u Piacenzi u klasi prof. Marie Laure Groppi (iz čije klase proizlazi i priznati bariton Ambrogio Maestri). 
Sopranistica Guarneri Giovanelli posjeduje već bogatu profesionalnu biografiju sa natjecanjima i kocertiranjem u Piacenzi i Zürichu gdje će upravo sudjelovati na Openhouse Zürich - međunarodni glazbeni event kao "vitrina" za mlade perspektivne talente.

Suradnja sa pianisticom Tatianom Šverko razvila se upravo u pulskoj "full immersion" u glazbi u  "Arena International" koji provlači svojom  ponudom usavršavanja i koncertima puno mladih emergentnih talenata ali isto tako već priznate umjetnike.

Glazbenice, Giulia Guarneri Giovanelli i Tatiana Šverko pozivaju u subotu 11.kolovoza da im se pridružite  u Memorijalnoj sali Antonio Smareglia na koncertu 'Open Opera'. Početak je u 11.30 sati.
Na repertoaru su poznate arije opera Rossinija, Mozarta, Bellinija  a između muzika na klaviru Antonija Smareglia.
Jedna matineja pravog užitka za "sladokusce" di vero piacere per i "buongustai" opere.
Ulaz je slobodan.
rex

Facebook komentari