Komedija ‘‘Balkanski sex i grad’’ na Kaštelu

ČETVRTAK, 16. KOLOVOZ U 21,30 SATI
Na pulskom Kaštelu će se 16. kolovoza u 21,30 sati izvesti komedija ''Balkanski sex i grad'' uzbudljiv performans koji na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče suvremenu ženu i muškarca na Balkanu, plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. One će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja.
 
Američka serija, ''Sex i grad'' osvojila je cijeli svijet baveći se baš njima, a sad i naša regija ima nešto slično. Po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muke muče sa muškarcima i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme, dok Marko Dolaš igra našeg Zvjerku.

Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života. Njih dvije vode potpuno drugačiji život, a ipak se savršeno razumiju. Priču o ljubavnim vezama dopunjuju priče iz života na originalan i duhovit način. Sve je začinjeno glazbenim brojevima tj. hitovima iz ex-Jugoslavije. I dok Zvjerka (Marko Dolaš) pjeva svima dobro prepoznatljive pjesme, Čarna i Čipka zasipaju publiku replikama i dilemama koja zajedno rješavaju na sceni.

Predstava bilježi rekordnu gledanost i odvojila se u moru sličnih komedija svojom originalnošću i kvalitetom.

To je predstava za koju se uvijek traži karta više, a karte možete kupiti u Tisak mediji u Puli i širom Istre, Activa Travel Pula, tur. agencija Damir u Umagu, Contineo Pazin, te preko interneta na http://www.ticketshop.hr, a cijena ulaznice je 60 kuna.

U predstavi glume:

Ana Ćuk, Katarina Korsa:  Čupka
Jovana Jelovac Cavnic: Čarna
voditelj-muška zvjerka:  Marko Dolaš
 
(rex)

Facebook komentari