Koktelsi snimili spot za pjesmu “Kopan Kumpire, Beren Jabuke”

HIMNA GLAZBENIKA NA ČEKANJU
Pod svjetlima oranice, na zemlji koja život znači, snimljen je novi Video spot Koktelsa "Kopan Kumpire, Beren Jabuke", a sve na temu o trenutnoj situaciji bivših glazbenika i aktualnih poljoprivrednika.

U samo godinu dana, uz pomoć mjera stožera u popularnom experimentu s pozornice na njivu Koktelsi postali farmeri! Ova Korona ih je izbila iz cipelica gore nego bilo koja ženska do sad, u početku je krenulo kao prisilni godišnji al su ubrzo morali otkrivat sve one talente za koje nisu znali ni da postoje u njima. Razglas i instrumente zamjenili su motikom i traktorom i s pozornica sletili na njive. Moral je još uvijek tu, nada umire zadnja, honorari nisu kao na pozornici al su barem na čistom zraku i hrane se ekološki.

"Posvećujemo ovu pjesmu za sve naše kolege i kolegice glazbenike i općenito ljude iz svijeta show businessa koji prolaze ovaj cirkus na sličan način, neka ovo bude svojevrsna himna svim glazbenim karijerama na čekanju! Zato na noge junačke, ruka na srce i zvučnike NaNajjače!" - kažu Koktelsi.

Glavnu žensku ulogu Korone te prateću ulogu profesorice matematike u online nastavi odglumila je Martina Križanac, kamerom je sve snimao Zoran Burazerović a dronom je letio Milan Joca.

Životinje su im se priključile na farmi kod Franeta u Juršići i odlično su to odglumile, a sva poljoprivreda se je događala u selu Bičići na Barbanštini zahvaljujući Nikoli Pavlakoviću koji im je sve omogućio i u spotu utjelovio ministra Beroša!   

KOPAN KUMPIRE, BEREN JABUKE         

Tekst i glazba: Nikola Peršić
Aranžman: Vedran Đukić i Domagoj Pavletić

Uz Koktelse: Vedran Đukić - gitara, Nikola Peršić - vokal i harmonika Domagoj Pavletić - bubnjevi, Silvestar Mežnarić - klavijature, Deni Urović - bas gitara, Josip Rubinić - truba na pjesmi još svirali:

harmonika: Manuel Brajan i trombon: Mario Marčelja

Snimano u studiju Litlle Roses 2021. godine

Izdavač: Music Star Records

(rex)

Video vezan uz članak

Facebook komentari