Klub kotač funkcionira uz live streamove na facebook profilu

U NEDJELJU, 5. TRAVNJA U 21 SAT, BITI ĆE PRIKAZAN FILM "GRAD IZOBILJA"
Zbog pandemije koja je snašla cijeli svijet, prvo što je ukinuto su bili javni događaji. Stoga je i Klub Kotač, koji se nalazi u prizemlju DC Rojc u Puli, bio primoran privremeno zatvoriti svoja vrata za javnost. To ekipu iz Udruge Seasplash nije obeshrabrilo, nego su neke od već dogovorenih klupskih večeri održane u tom trenutku na jedini mogući način, a da publika glazbeno ne ostane zakinuta u danima izolacije - preko live streama Kotačeve Facebook stranice.

Tako je Kotač nastavio djelovati kao TV, uz live streamove raznih intervjua, projekcije raznih filmova, glazbeni program Corona Room…

Od petka 3. travnja pa do nedjelje 5. travnja tako ćemo u sklopu programa „Report s elektroničke scene“ gledati intervjue s Petrom
Dundovom, Lawrence Kleinom (RAT CAT) i Perom Fullhouseom. Svi intervjui počinju u 18 sati.

U subotu 4. travnja u trinaestom izdanju programa Corona Room nastupiti će znani beogradski DJ i producent Dejan Milićević. Live stream njegovog seta započinje u 21:00.

U nedjelju 5. travnja, s početkom u 21:00, možete pogledati film „Grad Izobilja“ o pulskoj punk-rock sceni.

Sve se emitira na Facebook stranici Kluba Kotač, a naknadno sve možete pogledati na You Tube stranici Klub Kotač Official te poslušati na Klub Kotač podcast/Anchor. fm.

(rex)

Facebook komentari