Kino Valli otvorilo vrata prvim posjetiteljima nakon više od dva mjeseca-VIDEO

NA RASPOLAGANJU JE 44 MJESTA PO PROJEKCIJI; PAROVI SJEDE SKUPA, VEĆE GRUPE ODVOJENO
Uz preporučene mjere za održavanje programa, Kino Valli započeo je s radom u četvrtak 21. svibnja. Kako se u ovim izvanrednim vremenima ide u kino, objasnila nam je voditeljica Kina Valli Tanja Miličić:

"Nakon nešto više od dva mjeseca Kino Valli otvorilo je vrata za svoje posjetitelje. Ljudi su doista jedva čekali da dođu u kino, a među prvima su bili oni najredovitiji posjetitelji. Program je napravljen za sljedeća dva tjedna, a ovaj koji slijedi neće biti bogat hitovima jer su isti prebačeni za kraj godine, ili čak početak 2021. Radnim danom prikazivat će se po dvije projekcije s pauzom od sat vremena između filmova, dok će se vikendom prikazivati i matineja za djecu. Projekcije filmova su u 18 i 21 sat kako bi se u pauzi između filmova kino stiglo i dezinficirati. Maksimalna udaljenost među posjetiteljima mora iznositi metar i pol pa je tako formiran i broj sjedala, odnosno na raspolaganju je ukupno 44 mjesta. Ukoliko kino posjetite u paru moguće je sjesti zajedno, no ako na projekciju dođe veća obitelj ili društvo, morat će sjediti odvojeno."

Dodajmo kako su na ulazu u kino, u toaletima i na blagajni dostupni dozatori s dezinfekcijskim sredstvom. Preporučuje se i kupovina ulaznica putem mrežne stranice dok će blagajna s radom započinjati svakodnevno sat vremena prije početka prve projekcije.


Tjedan je započeo filmom Emma (r. A. de Wilde), kostimiranom dramom prema istoimenom romanu Jane Austen, o bogatoj mladoj ženi koja vjeruje da se neće nikada udati ali koja posreduje u romantičnoj vezi, dok je u 21 sat prikazan film Zviždači (C. Porumboiu) o policajcu koju igra dvostruku ulogu i koji se s prekrasnom Gildom upušta u vrtlog korupcije i izdaje.

Za najmlađe će se prikazivati film Naprijed (r. D. Scanlon), priča nastala u suradnji Disneya i Pixara, o dvojici tinejdžera vilenjaka koji se upuštaju u uzbudljivu misiju otkrivanja postoji li u svijetu još uvijek bar malo čarolije. Film je sinkroniziran i prikazat će se 23., 24., 30. i 31. svibnja u 11 i 18 sati.

Od 28. svibnja do 3. lipnja prikazivat će se Ona koju zamišljaš (S. Nebbou) o 48-godišnjoj profesorici koja se na društvenoj mreži predstavlja kao mlada pripravnica i pod pseudonimom započinje komunikaciju s mladićem Alexom i Sitne ribe (C. Giovannesi) film nagrađen Srebrnim Medvjedom u Berlinu o bandi napuljskih dječaka uključenih u ulični rat od strane Camorre.

Kino Valli započeo s projekcijama

Posted by Regional Express on Thursday, May 21, 2020


(Rex/Foto:Manuel Angelini)

Video vezan uz članak

Facebook komentari